Autor |
"Wisła Kraków" |
|
misio13
|
|
że życzę takiej drużynie jak Bytovia II Bytów ( czy jak to tam się zwie) jak najlepiej..i Wisła będzie miała trudną przeprawę z tym rozsławionym rywalem,któremu nadali miano głównego pretendenta do zwycięstwa w PP..liczę na nich i na to że zaistnieją w Europejskich Pucharach :)
|
Pippo
|
|
|
|
Tamburynek
|
|
No już kilka niespodzianek w PP było kto wie
|
|
Pippo
|
|
Bez przegięc Panowie, ja wiem że poziom polskich zespołów jest mizerny, ale Bytovia to zespół z okręgówki, widziałem ich w akcji i to co Oni grają, to naprawdę nie jest wielki futbol, Wisła musiałaby zagrac juniorami młodszymi by nie awansowac
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2009-10-08 00:58:18
 |
|
|
Tamburynek
|
|
|
|
Pippo
|
|
|
|
Tamburynek
|
|
Jak tak dalej pujdzie Wiśle to mistrza bardzo wcześnie będzie świętować, zobacz jak ta tabela w tym sezonie wygląda pomijając Wisłę kto jest na czołowych miejscach hahaha ja jestem fanem Wisły więc kto tam będzie 2,3 itd mi to lotto tylko ze Wisła też traci sportowo przez tą słaba ligę ale już to kiedyś pisałem może pamiętasz Pippo.
Zmieniony przez - Tamburynek w dniu 2009-10-08 01:27:57
|
|
Pippo
|
|
Szczerze pisząc, to nie pamiętam.
A co do Wisły, to faktycznie liga jest słaba, ale mimo to każdy chce ją wygrac, więc z pewnością spory będzie to sukces, jeśli Wisła zdobędzie tytuł na długo przed końcem ligi
 |
|
|
Tamburynek
|
|
Na razie wielu ekspertów tak przewiduje ale pożyjemy zobaczymy to jest temat rzeka. A jeszcze jedno jaka liga taka reprezentacja a wy sie potem dziwicie że nasze orły słabo grają.
|
|
Pippo
|
|
Ja tam w Orły przestałem wierzyc jak zobaczyłem jaką padakę graliśmy z Irlandią Północną w Chorzowie...
 |
|