Autor |
"Wisła Kraków" |
|
Black Pete
|
|
Lech go nie chciał, chyba że do drużyny oldbojów. Niech sobie zarabia na spokojną starość w Wiśle.
|
|
Wania81
|
|
W naszej lidze to Żurawski będzie jeszcze superstar,więc nie wiem skąd ta szydera.Zobaczycie zresztą,Żuraw namówi do gry w Wiśle Nakamure i Boruca i będzie mały Celtic...
 |
|
|
Black Pete
|
|
Niech Kazka Węgrzyna i Mirka Szymkowiaka namówi to będzie naprawdę fajna drużyna i pełen szacunek.
|
|
xpander
|
|
Nie wiem po co ta szydera.
To wbrew pozorom moze byc bardzo wartosciowe wzmocnienie, jesli nie bedzie gral w kazdym meczu po 90 min, a jako uzupelnienie kadry, to jest to bardzo madre posuniecie.
Nie wiem tez czy zostanie kapitanem, ale pozaboiskowe sprawy w takich transferach tez maja znaczenie.
Doswiadczony Polak, ktory bedzie mial wplyw na rozwoj mlodszych.
Na samych obcokrajowcach najemnikach to kluby moga sie mocno przejechac (jak np Legia).
|
Wania81
|
|
Ale na poważnie ja tez uważam to za duże wzmocnienie!Nie zapominajcie,że to tylko liga polska.Inna sprawa czy to nie skończy się jakimś konfliktem,bo nie sądze by w Wiśle było miejsce dla trzeciego bliźniaka...
 |
|
|
Maciek989
|
|
|
|
Wania81
|
|
Żurawski miał troszkę więcej do powiedzenia w Wiśle poprzednim razem,pomyśl kto teraz rządzi...
 |
|
|
prezes85
|
|
jeszcze przez 3 lata postrzela po 15+ bramek na sezon w lidze
 |
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
na naszą ligę spokojnie jeszcze wystarczy
Ekspert -
 |
|
|
WaszaMatka
|
ŁKS ŁÓDŹ
|
|
Chyba słoneczko za mocno gwiazdorowi doskwiera
Piłkarz Wisły odmówił wyjścia na boisko; "nie wiem, jak to rozstrzygniemy"
Po meczu z Hannoverem trener Henryk Kasperczak wyjaśnił, dlaczego nie zagrał zdrowy i podstawowy do tej pory piłkarz Białej Gwiazdy - Patryk Małecki.
Okazało się, że reprezentant Polski odmówił wyjścia na boisko w drugiej połowie spotkania. - Zamierzałem go wpuścić na boisko, ale nie chciał się rozgrzewać i wejść. Nie wiem, co mu do głowy strzeliło. I nie wiem też, jak to rozstrzygniemy - powiedział szkoleniowiec krakowian.
Na pytanie, czy Małecki obraził się o to, że nie był w wyjściowej jedenastce, Kasperczak odparł: - Obrazić to on się może... To dziecko jeszcze. Kto mu przeszkadza karierę robić? A jak się obraził, to zobaczymy.
Wersji 22-letniego zawodnika Wisły nie poznaliśmy, bo nie chciał rozmawiać z przedstawicielami mediów. Za pośrednictwem oficjalnej strony klubu planował wystosować oświadczenie, w którym miał przeprosić za ten incydent. Do piątkowego poranka oświadczenie jednak się nie ukazało.
Sytuacja Małeckiego jest trudna. Ten czołowy w ubiegłym sezonie zawodnik krakowian nie spodziewał się, że jego miejsce w jedenastce stanie pod znakiem zapytania. A stanęło, ponieważ w ataku Kasperczak rozpoczął parą Maciej Żurawski-Paweł Brożek, natomiast na skrzydłach wystawił Wojciecha Łobodzińskiego i Piotra Brożka. To musiało być frustrujące dla Małeckiego, który trzy niedawne mecze reprezentacji narodowej przesiedział na ławce.
[sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/pilkarz-wisly-odmowil-wyjscia-na-boisko-nie-wiem-j,1,3319752,wiadomosc.html]
Szybko bym go na ziemię sprowadził
.
Zmieniony przez - WaszaMatka w dniu 2010-07-09 09:58:35
|