Autor |
"Wisła Kraków" |
|
Jarząbek
|
|
Ja na znak protestu przeciwko działaczom mojego klubu, a także marnej jakości naszych piłkarzy nie chodzę już na mecze od początku kwietnia(1 liga). Jeżeli każdy kibic w Polsce zbojkotowałby rozgrywki, to wreszcie byłby porządek.
|
Czorny90
|
|
To raczej nie jest rozwiązanie. Na mecze chodzi się z miłości do swego klubu, nie dla piłkarzy Dlatego zawsze byłem przeciwny takiemu bojkotowi polskiej piłki, np meczów reprezentacji. |
Ekspert -
 |
|
|
em_be
|
|
jak myślicie, Cupiał zwolniłby po odpadnięciu z eliminacji LE siwego majstra?
Mówi się, że mógłby go zastąpić Diego Simeone.
|
Pippo
|
|
W sumie w polskiej piłce już mnie nic nie zdziwi...
 |
|
|
Czorny90
|
|
Simeone? Skąd ten pomysł? On jeszcze w piłke niedawno grał, w sumie jak Guardiola.
Najlepszy trener w Polsce to Skorża, jeśli Cupiał zwolni Białego Czarodzieja to pewnie sięgnie po kogoś z większym nazwiskiem trenerskim niż Simeone, bo on pewnie dopiero zaczyna przygode z trenerką. Nie wiem może Hiddink  |
Ekspert -
 |
|
|
Pippo
|
|
|
|
Black Pete
|
|
Może Diego Maradona, podobno jest wolny
|
|
Jarząbek
|
|
Dopóki kibice na to pozwalają, dopóty będzie gnój. Interes się kreci, bo ludzie kupują bilety, koszulki, gazety, dekodery. Łapią się na reklamy. My Polacy potrafimy tylko gadać...
|
em_be
|
|
Simeone? Skąd ten pomysł?
W rozumieniu marketingowym - głośne nazwisko mocno stymuluje rozwój marki, a to prowadzi do większego zainteresowania tak ze strony sponsorów, kibiców, jak i potencjalnych piłkarzy.
W rozumieniu stricte sportowym - stawiam dolary przeciwko kasztanom, że żaden pożal się boże polski trenerzyna nie jest w stanie zagwarantować choćby 25% jakości Simeone i innych jego pokroju. To jest zupełnie inny świat, o czym można się było przekonać już za kadencji Petrescu - niedługiej, bo nasze lebiegi nie były w stanie podołać jego filozofii "hard work" i facet wyleciał na zbity pysk.
Najlepszy trener w Polsce to Skorża
Mam głęboką nadzieję, że już nigdy nie zobaczę tej wilgotnej pisdy z całą jego świtą na ławce trenerskiej Wisły
|
Czorny90
|
|
A co z Bakero w Polonii? Też inny świat, była gwiazda PD, a teraz w Polonii wcale nowej jakości nie wprowadził. |
Ekspert -
 |
|