FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 99870 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
Wisła Kraków 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wisła Kraków"   

Black Pete
 Wysłana - 1 listopad 2011 15:21      [zgłoszenie naruszenia]

Subiektywizm posunięty do n-tej potęgi. Ze wszystkim można polemizować, wszystko jest pjer.doleniem tylko nie Twoje obserwacje i tendencyjne sądy. Rzeczywiście szkoda czasu na dalszą dyskusję.

Ostatnia uwaga, co do spalonych dla Lecha to subtelna różnica jest taka że mówimy o bramkach na 3:0, 3:1, 5:0 (piłka nie minęła linii bramkowej! zapomniałeś o tym). Sytuacje w meczach Wisły decydowały bezpośrednio o punktach a w dodatku miały miejsce w ostatnich minutach spotkania.

R11 rządzi - R11 radzi - R11 nigdy Cię nie zdradzi !!!

Ekspert -

el_fuerte
 Wysłana - 1 listopad 2011 15:46      [zgłoszenie naruszenia]

Ja ci polemizować z moimi teoriami nie bronię, jak potrafisz je podważyć, go ahead, ale statystyki C+, który każde pchnięcie w kierunku bramki traktuje na równi z bombą cudem wyciągnięta przez bramkarza nie są najlepszym punktem odniesienia.

W kwestii spalonych - nie wiem przy jakim stanie te bramki padały, ale padały i po błędach sędziów. Tak jak po błędzie sędziego Wiśle nie uznano bramki Głowackiego w derbach, co miało kórewsko duże znaczenie, bo tamten remis oznaczał waszego mistrza, czy jak się to w waszym środowisku zwykło mawiać, majstra.

Karma, kórwa, tylko że my straciliśmy więcej.

Rozmawiamy o Wiśle.

Wiem, że rozmawiamy o Wiśle, ale zarzucanie komukolwiek, że wygrywa i punktuje dzięki skuteczności jednego zawodnika to już nawet nie jest kuriozum tylko zwykła głupota.

Rejoice, O young man, in thy youth; and let thy heart cheer thee in the days of thy youth.

Black Pete
 Wysłana - 1 listopad 2011 16:06      [zgłoszenie naruszenia]

Ja ci polemizować z moimi teoriami nie bronię, jak potrafisz je podważyć, go ahead, ale statystyki C+, który każde pchnięcie w kierunku bramki traktuje na równi z bombą cudem wyciągnięta przez bramkarza nie są najlepszym punktem odniesienia.

Może nie bronisz, ale trochę to śmieszne jak niemal każdą swoją wypowiedź podpierasz słowami: "co nie podlega dyskusji", "i z tym nie sposób polemizować" itd.itp. Stawiasz swoje emocjonalne odczucia przeciw obiektywnym statystykom (które dla ciebie są nieobiektywne) i tutaj rzeczywiście szkoda czasu na dalsze rozważania, zwłaszcza że jak słusznie pisze Czorny ten mecz to już historia. Chociaż nie ukrywam że twoja relacja mnie zdumiewa i każe sądzić że telewizor włączyłeś około 20 minuty, a ostatni kwadrans w wyniku nadmiaru emocji spędziłeś w toalecie.

W kwestii spalonych - nie wiem przy jakim stanie te bramki padały, ale padały i po błędach sędziów. Tak jak po błędzie sędziego Wiśle nie uznano bramki Głowackiego w derbach, co miało kórewsko duże znaczenie, bo tamten remis oznaczał waszego mistrza, czy jak się to w waszym środowisku zwykło mawiać, majstra.

Karma, kórwa, tylko że my straciliśmy więcej.

To jak nie wiesz to nie porównuj sytuacji nieporównywalnych. A wspomnienia sprzed półtora roku jak widzę wiecznie żywe. Przypomnę że jednak sędzia w końcu pozwolił wyjść Wiśle na prowadzenie w tatmtym meczu i wystarczyło nie strzelać samobója w ostatniej minucie.

R11 rządzi - R11 radzi - R11 nigdy Cię nie zdradzi !!!

Ekspert -

anc_kozak
 Wysłana - 7 listopad 2011 22:05      [zgłoszenie naruszenia]

Rober Maaskant oficjalnie zwolniony

[http://www.theanimalrescuesite.com/]
Pomóż zwierzakom !
"Od tego co masz chciej jeszcze więcej"

Znawca -

Pippo
 Wysłana - 7 listopad 2011 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

Jakoś mnie to nie zdziwiło, zwłaszcza po przegranych derbach.

Power wears out those who do not have it.

Hazard

Ekspert -

dort
mistrzu kiczu
 Wysłana - 8 listopad 2011 09:37      [zgłoszenie naruszenia]

ciekawe kto w zamian

"... nie dziękuj, powiem Ci szczerze, pierwszy bym strzaskał pałkę na Twej głowie,
gdyby nie dziatek pacierze..."

Potrzebujesz fotografa ? --->[mietekmalek.com/]

Ekspert -

Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 8 listopad 2011 11:58      [zgłoszenie naruszenia]

Zwykle jestem przeciwny takim nerwowym ruchom ale tym razem się cieszę z decyzji właściciela. Na to kopanie się po czole już się nie dało patrzeć. Tak najważniejsi piłkarze są kontuzjowani, nie jest to jednak wymowka by Mistrz Polski nie był w stanie oddać kilku celnych strzałów z zamiatajaca doły tabeli Cracovia nie mówiąc o strzelaniu gola. Zastanawiam się czy jest możliwa obrona mistrza w tym sezonie lub chociaż miejsce w pucharach w takim składzie.

Kiss French, Wear Italian, Drive German

Specjalista -

Czorny90
 Wysłana - 8 listopad 2011 16:25      [zgłoszenie naruszenia]

^ to były derby, chocby to była Barcelona kontra nie wiem Espanyol ktory jest w spadkowej to i on moze wygrac. Derby to inny poziom rywalizacji.
Wisła zaliczy w nastepnym meczu kolejna wpadkę a potem to mi to wisi

Ekspert -

Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 8 listopad 2011 18:45      [zgłoszenie naruszenia]

Derby srerby. Ja tego nie kupuje. Można przegrać po walce a nie po meczu gdzie się nie robi sztycha.

Kiss French, Wear Italian, Drive German

Specjalista -

Czorny90
 Wysłana - 8 listopad 2011 19:42      [zgłoszenie naruszenia]

Była walka, ambicja itd. Chociaz moj klub tez ostatnio przegral w derbach i tez wieszalem na nich psy. Co mozna powiedziec. Trzeba przelknac gorycz porazki i wierzyc dalej

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 109 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wisła Kraków

Strony: 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109