FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1728 razy ¬

ROZRYWKA | Nauki Humanistyczne
Wołoszański 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wołoszański"   

maly00
 Wysłana - 21 wrzesień 2004 16:15       

Przeniesiona przez Predrag z działu 'Historia'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Znacie Bogusława Woloszanskiego?? on ma audycje w radiu zet,,historie 20 wieku''normalnie super,sama mnie podswiadomie budzi ta audycja,jest niesamowicie ciekawa.w Tv tez kiedys lecial tem program odtwarzali rozne bitwy i woju,aktorzy grali,bardzi realistycznie to przedstawiali,brakuje takich programow....

Ventinari
 Wysłana - 21 wrzesień 2004 17:26      [zgłoszenie naruszenia]

Wczoraj był program gdzieś około 21.00 na TVP 1 ale przegapiłem a bardzo lubię to oglądać . Bo maturka niedługo a mam zamiar z Histori zdawać.A o audycjach w radiu nie słyszałem . O której lecą i w jakim radiu ??

SOG łap.

Znawca -

maly00
 Wysłana - 21 wrzesień 2004 17:33      [zgłoszenie naruszenia]

tak wczoraj ogladalem byla ,,bitwa pod Mokrą''a audycje leca w radiu ZET z tym ze pora to kolo 3 w nocy...zycze powodzonka na maturze,jescze sporo czasu,hehee ale tez histe zdawalem...pozdrawiam.dzieki!

Ventinari
 Wysłana - 21 wrzesień 2004 17:49      [zgłoszenie naruszenia]

Ja tez pozdrawiam :)

Znawca -

jakryc
ZASŁUŻONY
 Wysłana - 22 wrzesień 2004 08:38      [zgłoszenie naruszenia]

no znamy. chyba każdy choć raz widział/słyszał/czytał coś jego autorstwa.

Chwat
 Wysłana - 22 wrzesień 2004 12:08      [zgłoszenie naruszenia]

wg mnie Woloszanski opuscil sie i to znacznie
ogladam jego programy od 1992 roku, wtedy to w ramach bloku edukacyjnego w TVP1 nie bylo czasu na inscenizacje, przedstawienia: pan Woloszanski bral po prostu ekipe i robil material w miejscach, o ktorych teraz opowiada w swoich teatrach
pokazywal stare fortyfikacje, umocnienia, muzea i oczywiscie sprzet tam umieszczony-bylo super!
teraz jest jak jest
ale mimo wszystko-szacunek dla niego!

pozdrawiam

maly00
 Wysłana - 22 wrzesień 2004 12:16      [zgłoszenie naruszenia]

tak dokladnie te inscenizacje byly super ,szkoda ze teraz tego nie powtarzaja bo ja sie bylo młodych to sie nie ogladalo...co do tego co jest teraz to prawda nic sie chyba nowego nie ukazuje ale chyba jakies tam ksiazki wydał,ale i tak recpect dla goscia

Veris
 Wysłana - 26 wrzesień 2004 00:00      [zgłoszenie naruszenia]

Audycje z radia zet mozna sobie sciagnac ze strony radia.Byl juz post na ten temat ---> [[http://www.radiozet.com.pl/sensacje.html]

maly00
 Wysłana - 26 wrzesień 2004 09:38       [zgłoszenie naruszenia]

Veris-nalezy Ci sie wielki SOG za ten link ,ale niestey nie moge go chyba przyznac.BYlem kiedys na stronie zetki ale nie moglem tam nic znalezc

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Wołoszański