Wysłana - 21 wrzesień 2004 16:15 Przeniesiona przez Predrag z działu 'Historia'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Znacie Bogusława Woloszanskiego?? on ma audycje w radiu zet,,historie 20 wieku''normalnie super,sama mnie podswiadomie budzi ta audycja,jest niesamowicie ciekawa.w Tv tez kiedys lecial tem program odtwarzali rozne bitwy i woju,aktorzy grali,bardzi realistycznie to przedstawiali,brakuje takich programow....
Wczoraj był program gdzieś około 21.00 na TVP 1 ale przegapiłem a bardzo lubię to oglądać . Bo maturka niedługo a mam zamiar z Histori zdawać.A o audycjach w radiu nie słyszałem . O której lecą i w jakim radiu ??
tak wczoraj ogladalem byla ,,bitwa pod Mokrą''a audycje leca w radiu ZET z tym ze pora to kolo 3 w nocy...zycze powodzonka na maturze,jescze sporo czasu,hehee ale tez histe zdawalem...pozdrawiam.dzieki!
wg mnie Woloszanski opuscil sie i to znacznie
ogladam jego programy od 1992 roku, wtedy to w ramach bloku edukacyjnego w TVP1 nie bylo czasu na inscenizacje, przedstawienia: pan Woloszanski bral po prostu ekipe i robil material w miejscach, o ktorych teraz opowiada w swoich teatrach
pokazywal stare fortyfikacje, umocnienia, muzea i oczywiscie sprzet tam umieszczony-bylo super!
teraz jest jak jest
ale mimo wszystko-szacunek dla niego!
tak dokladnie te inscenizacje byly super ,szkoda ze teraz tego nie powtarzaja bo ja sie bylo młodych to sie nie ogladalo...co do tego co jest teraz to prawda nic sie chyba nowego nie ukazuje ale chyba jakies tam ksiazki wydał,ale i tak recpect dla goscia
Audycje z radia zet mozna sobie sciagnac ze strony radia.Byl juz post na ten temat ---> [[http://www.radiozet.com.pl/sensacje.html]