Oprócz tego teraz jest jakaś dziwna moda na sprowadzanie różnych rzeczy z tamtąd, bo dolar tani(szczególnie auta i sprzęt elektroniczny - może nawet made in china ale kupiony w USA napewno zasila ich budżet), jak ludzie nie zrozumieją pewnych rzeczy, a nawet jak zrozumieją i dalej będą postępować tak samo to niestety wiele na tym świecie się nie zmieni...
A ropy właśnie lepiej nie kupować bo jej cena według mnie jest sztucznie zawyżana, wyobraźcie sobie co by było gdyby przez 1 mięsiąc wszyscy ludzie przestali kupować paliwa...
Zmieniony przez - gieniuxxl w dniu 2008-07-05 11:41:09
Zmieniony przez - Salomo w dniu 2008-07-05 12:04:33
Ropa może i kosztować 1000$ za baryłkę i nic im to nie da jeśli ludziom nie będzie ona potrzebna... a tak to kiedy tankujemy nasze pieniądze wędrują na wywołanie wojny, która może i nas dosięgnąć.
Choć mam dopiero 20 lat możecie myśleć, że gówno wiem, ale wiem jedno - wojna jest tak pewna jak to, że jutro nie pójdę do kościoła. Żydzi i jankesi tylko szukają jakiegoś dobrego pretekstu żeby zaatakować Iran. Zaczęli od bezprawnego nakładania sankcji, w czym pomogła jej zasrana Unia Europejska. Czytałem, że po tej wojnie baryłka ropy może podskoczyć nawet do 300-400 dolarów, w radio za to mówili, że jeszcze w grudniu tego roku ropka na stacjach skoczy do 6,30 co wiąże się ze wzrostem inflacji co równa się podwyższeniu stóp procentowych.
Czy Was też zastanawia to, że codziennie słyszy się o podwyżkach cen ropy, ale nikt nie poda prawdziwych powodów takiej sytuacji? Bo mnie tak. To wszystko to naciski i manipulacje Żydów. Wyjdzie taki jeden z drugim na konferencje i powie: " W tym miesiącu spodziewamy się, że cena ropy podskoczy o jakieś 50 dolarów, dziękuję i do widzenia". Tylko dlaczego nie podadzą powodów? Czytałem wypowiedzi polityków oraz właścicieli firm naftowych, którzy mówią, że ropy jest po prostu od cholery! Wydobycie zwiększyło się, a nie zmalało i nie wiedzą jaki jest powód tego stanu rzeczy. Zresztą obejrzyjcie sobie film Endgame, jest do ściągnięcia z napisami. Kto go obejrzy, ten zrozumie. Polecam także książki oraz publikacje profesora psychologii Łobaczewskiego, który opisywał genezę zła od ponad 50 lat.
Ps. Kiedy usłyszycie w tv o jakimś zamachu w USA to szykujcie schron, bo to na pewno upozorowana akcja żydków amerykańskich, cia i mossadu, która posłuży za powód do ataku na Iran.
Zmieniony przez - mm2006 w dniu 2008-07-05 15:25:29
mm2006 bardzo dużo prawdy napisałeś,
Fakty są takie, że ropy jest jeszcze bardzo dużo i wystarczy jej też na długo, a to co się dzieje teraz to właśnie po to aby wywołać tę wojnę... i odwracają kota ogonem mówiąc, że to Iran jest tego powodem, a tak naprawdę stoją za tym główni bankierzy tego świata i idą po trupach do celu i już tak cały świat w tym tkwi i to od wielu dziesiątek lat.
I ludzie wciąż myślą, że pieniądze są dobre... może i dobre ale jak odpowiadają za nie właściwi ludzie, a nie tacy co chcą podporządkować sobie cały świat i zniewolić ludzi(co obecnie się od wielu lat już dzieje).
Dlatego okresowo szykuje się całej ludzkości takie krachy w których pieniądz to tylko bezwartościowy świstek papieru.
Im więcej się drukuje pieniędzy(czy nawet wypisuje cyferek na kontach bankowych) które nie mają żadnego pokrycia tym bliżej nam hiperinflacji i krachu...
Jak myślicie, kto naprawdę zniszczył WTC 11 września??? Ja znam prawdziwą odpowiedź i myśle, że mm2006 też ją zna.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - gieniuxxl w dniu 2008-07-05 16:01:23
WTC zniszczyli ludzie CIA oraz Mossadu na zlecenie rządu USA. Był to idealny pretekst do wkroczenia na terytorium Iraku, a teraz kiedy mają w nim władze absolutną, zapanował tam "pokój" i dobroć, nie wycofują się stamtąd, a dlaczego? Żeby mieć bliżej do Iranu, tylko tyle przychodzi mi do głowy. A gadanie o Bin Ladenie itd., który zaatakował WTC to bzdura! Podobno Bin Laden leżał w 2003 roku w jednym z amerykańskich szpitali w którym odwiedził go wysoko postawiony amerykański urzędnik (to nie bajka tylko potwierdzone fakty przez ludzi z długimi językami w rządzie amerykańskim). A jak myślicie, kim był ojciec obecnego prezydenta USA? Był agentem CIA, a wraz z nim przyjaciel rodziny Bushów, której sprzedawał broń... Bin Laden! Jak myślicie? Dlaczego 11 września nie przyszło do pracy 390 Żydków? Są świadkowie, którzy widzieli tego dnia pełno tej rasy kręcącej się wokół WTC, robiącej zdjęcia i cieszącej się z tragedii.
To wszystko Panowie jest grubymi nićmi szyte. Poczytajcie książki profesora Łobaczewskiego. Wg niego źródłem zła jest...głupota! Zostało to udowodnione, że światem od wieków rządzą debile (dosłownie: debile), u których debilizm przechodzi z pokolenia na pokolenie. Ci debile właśnie rozdają karty, rządząc światem i podejmując najważniejsze decyzje (dla swojego dobra oczywiście). Ci ludzie (choć trudno ich tak nazwać) poprzez swoją głupotę starają się wyeliminować ludzi mądrzejszych od siebie, którzy stanowią dla nich zagrożenie. Potrafią kłamać w żywe oczy, nawet przed milionami ludzi przed telewizorami, mówić o ideach i poświęceniu i nawet się nie zająknąć. Są to ludzie bez skrupułów, sumienia, wyprani z jakichkolwiek uczuć. Będą zabijać i okradać miliony ludzi, starając się w ten sposób uchronić. Mam nadzieję, że obejrzycie ten film i w końcu coraz więcej ludzi zrozumie dlaczego usa od setek lat jest uważana za największe zło na świecie. Niech Bóg będzie z nami.
Zmieniony przez - mm2006 w dniu 2008-07-05 16:18:15
Zmieniony przez - mm2006 w dniu 2008-07-05 16:18:58
Zmieniony przez - mm2006 w dniu 2008-07-05 16:19:59
Ps. Poza tym trudno spodziewać się czegoś dobrego po ludziach, którzy ukradli Indianom ziemie i wybili ich w pień tylko dla własnego bogactwa.
Jeszcze taka ciekawostka - Bill Gates przekazał poprzez swoją fundację 37 miliardów dolarów na wojnę z głodem w trzecim świecie. Jednak nikt nie zobaczył tych pieniędzy. Poszło to na walkę, ale... z przeludnieniem. Tak, tak! Plan "elity" zakłada wybicie 5 miliardów ludzi na świecie. To jest właśnie to, o czym mówiłem - debile bronią się przed utratą władzy wybijając ludzi i zyskując aprobatę UE itd. Zmieniony przez - mm2006 w dniu 2008-07-05 16:21:23
Zmieniony przez - mm2006 w dniu 2008-07-05 16:27:43
Jak bardziej poszperasz znajdziesz także linki do zagranicznych stron (głównie amerykańskich [zonk]), NIEZALEŻNYCH mediów, których brakuje na całym świecie.