Autor |
"Wolne związki" |
|
Carmelita
|
|
Wysłana - 29 maj 2006 14:07 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Czy istnieje wg was coś takiego jak wolny związek?? bez zbędnych ograniczeń, bez ciągłego słuchania, że za mało czasu poświęcamy, dzikiego seksu :-p pełnego namiętności. Jest czas na własne przyjemności i takie tam...
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
wolny związek to chyba coś w stylu - uprawiamy sex i nic poza tym...
zadnych scen zazdrosci, zadnych romantycznych spacerkow itp...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
jest ale to sie nazywa "dziewczyna na impreze"
Ekspert -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
Istnieją i są coraz bardziej popularne Żadnego marudzenia, scen zazdrości. Nikt się nie martwi, że drugie ma telefon wyłaczony. Ludzie umawiają się tylko po to, żeby przeżyć ze Sobą miły wieczór, dzień, długi weekend, wakacje etc. |
Ekspert -
 |
|
|
Emily_Base
|
|
jak w "tylko mnie kochaj" raczej niedorzeczne chyba ze ktos to lubi |
 |
|
|
Carmelita
|
|
Związek oparty na samym seksie już próbowałam. Niestety zawsze znajdzie się ktoś kto chce więcej niż możemy dać.
|
Andromedaa
|
|
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
VLAD imo nawet przy takim związku występuje zazdrosc ! nie jest to taka chorobliwa zazdrosc itp ale jednak jest zawsze ejst takei dziwne uczucie jak sie widzi ta "kolezanke" z innym lub cos podobnego !
mialem cos takeigo w ten weekend bylem z taką znajomą co sie znia widuje wlasnie tylko na imprezy i nie mialem nigdy zamiaru z nia byc itp bawilismy sie niezle przez tą noc bla bla bla ale jak zobaczylem z rana ze sie klei do kumpla to mozna powiedziec ze bylem "zazdorsny" taki w****iony mimo ze i tak nic doniej nie czuje !
Ekspert -
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
no tak, ale to jest własnie "wolny związek" - only sex...
zresztą mniejsza o legalną definicje...
dla mnie odpada, bo jestem zazdrosny i kobieta ma być moja i mam o tym wiedzieć i to czuć...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
zwal jak zwal ale ale schemat postęp[owania z taką osobą jest taki sam
Ekspert -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
nupel masz rację. ludzie na początku ustalają reguły: spotykamy się x razy w tygodzniu, nie dzwonimy do Siebie, chyba, że się umówić itd. Później nagle się okazuje, że jedna strona się zaangażowała i robią się z tego problemy Do takich czysto seksualnych związków nie każdy się nadaje. |
Ekspert -
 |
|