Obecnie jestem na 3 roku w Wyższej Szkole Policji w Szczytnie na kierunku Bezpieczeństwo Wewnętrzne. Już nie długo bronię licencjat i co za tym idzie kończę studia pierwszego stopnia.
Moje pytanie dotyczy w/w uczelni we Wrocławiu tzn. czy jest możliwość kontynuacji nauki na 2 stopniu studiów w Wyższa Szkoła Oficerskiej Wojsk Lądowych we Wrocławiu?
Nie chodzi mi jednak o studia, zwykłe cywilne jak te w Szczytnie po których nic nie mam, tylko o mozliwość kontynuacji nauki na 2 stopniu po ukończeniu którego bedzie zapewniona praca w wojsku i stopień.
Wiem, że na innych uczelniach Wojskowych, Pożarniczych istnieje mozliwosc podjęcia studiów po których ukończeniu jest pewne to że zostaniemy przyjęci do służby z odpowiednim stopniem (oficera, podoficera..), jednaze to studia które rozpoczynamy po maturze od poczatku tj. od zera. Natomiast gdy bede miał ukończony 1 stopień studiów czy taka możliwość tez istnieje?? (kontynuacja na 2 stopniu, oraz ukończenia szkoły i bycia pewnym pracy i stopnia)
Szukałem informacji na stronie szkoły ( bardzo minimalistyczne info) i posrednio na necie, ale podobnej sytuacji do mojej nie znalazlem.
Proszę o pomoc osoby, które orientują się w temacie, z góry dziękuję (: