FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7852 razy ¬

ROZRYWKA | Praca
Wybór roboty a różne etapy rekrutacji  
[powiadom znajomego]    
Autor "Wybór roboty a różne etapy rekrutacji "   

mazoku
 Wysłana - 14 lipiec 2017 08:31      [zgłoszenie naruszenia]

hehe to tez są dobre jaja
i co tam ma typ napisać zawsze chciałem jeździć na miotle?
marzyłem o sortowaniu śmieci od dzieciństwa?
jestem młody zdolny energiczny chciał bym u was jeździć wózkiem widłowym ?
kiedyś widziałem ogłoszenie do pracy na stacji benzynowej na kasie: wymagane dwa języki i studia wyższe

płacimy gówniane pieniądze to chociaż poudajemy że ta robota to prestiż

Anielski orszak niech twą duszę przyjmie,
Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba,
A pieśń zbawionych niech ją zaprowadzi,
Aż przed oblicze Boga Najwyższego.

NaFulu
 Wysłana - 15 lipiec 2017 20:56      [zgłoszenie naruszenia]

Ten temat to idealne podsumowanie korporacyjnej rzeczywistości, w wielkich miastach, w szklanych biurowcach.

To co ci proponują to i tak nie jest źle (chociaż i tak padaczka takie zarobki), bo z tego co patrze wśród znajomych po UEKu, gdzie pracują, ile pracują, oraz ile przy tym zarabiają to się w głowie nie mieści. po prostu.

Tytuł mgr inż najlepiej, w najgorszym wypadku mgr po kierunku ekonomicznym, minimum 2 języki obce, 5 etapów rekrutacji i 3000zł na rękę to jest kvrwa jak kopniak z glana prosto w ryj.

Najsmutniejsze, że na każde takie stanowisko są setki kandydatów, a wśród nich kretyni, którzy równie dobrze wzięliby tą fuchę z pocałowaniem ręki za 2000 netto.

A jak już dostaniesz tą super prace to potem bierzesz udział w wyścigu szczurów i bijecie się między sobą o 200zł podwyżki rocznie dla najlepszego i tym podobne, powalające profity.

Jak można tak skundlić wykształciuchów, japyerdole.

W tym samym czasie elektryk bez matury kładący instalacje w domkach jednorodzinnych potrafi wyjąć 5-7 tysięcy miesięcznie na rękę, nawet niespecjalnie się przy tym wysilając.

Zmieniony przez - NaFulu w dniu 2017-07-15 20:58:19

pizza, plaża i sterydy

hajlajf kurwa

mazoku
 Wysłana - 16 lipiec 2017 21:26      [zgłoszenie naruszenia]

Nafulu nie odpowiadaj im takich rzeczy tutaj miras szef ekipy budowlanej złożonej z 5 podwładnych zapyerdala wg szwagrow za góra 5k na miecha

Anielski orszak niech twą duszę przyjmie,
Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba,
A pieśń zbawionych niech ją zaprowadzi,
Aż przed oblicze Boga Najwyższego.

INSOMNIA
 Wysłana - 27 lipiec 2017 10:45      [zgłoszenie naruszenia]

Podpisałem dzisiaj umowę w hajs-banku zaczynam u nich po powrocie z wyjazdu

a wczoraj po miesiącu odezwali się do mnie z kredyt-polu i powiedzieli że chcą rozmowę jutro, no nicz trza odmówić..

INSOMNIA
 Wysłana - 5 sierpień 2017 15:16      [zgłoszenie naruszenia]

Jeszcze powinni ci zrobić badanie krwi i kału żeby sprawdzić czy masz robotę we krwi czy w dvpie

obawiam się Mazoku że masz rację...

odezwała się firma od screeningu (znowu obsrywają moją skrzynkę)

Szanowny Panie Thunderov,

Zgodnie z wymaganiami Hajs-Bank Poland prosimy o przesłanie świadectwa pracy oraz pasków wypłaty (na początek i koniec zatrudnienia) potwierdzających Pana zatrudnienie w XXX i YYY. Niestety nie możemy zaakceptować kopii umowy.

Bardzo proszę o natychmiastowe przesłanie zdjęć lub skanów dokumentów na poniższy adres mailowy.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Pozdrawiam,

Marzena Squzimniejużrobił

wysłano 5 sie 2017 7.12 (Dzisiaj)

Ni wim co im odpisać bo w firmie XXX pracowałem na umowie o zlecenie (Podkarpacie first job ) i nie miałem ani świadectwa pracy ani tym bardziej pasków płacowych (część była przelewana na konto, cześć do ręki pod stołem)

a firma YYY to mój legendarny magazyn z UK - gdzie nie mam już dostępu do payslipów ani tym bardziej jakiś umów (pracowałem przez agencje jak kórwa miałem mieć świadectwo pracy ) i generalnie nie chciałbym rozgrzebywać tego tematu

czo zrobić, jak im odpisać?

w sumie to się bardziej boje o tą pierwszą opcję niż o drugą

INSOMNIA
 Wysłana - 5 sierpień 2017 15:21      [zgłoszenie naruszenia]

spytaj o ich adres żeby wysłać te próbke kału
na wszelki wypadek

INSOMNIA
 Wysłana - 5 sierpień 2017 15:23      [zgłoszenie naruszenia]

Edit:

podejrzewam czego tak piszą do mnie już

mój były szef odpisał im w następujący sposób po tym jak im przesłał umowe i chcieli wyciągnać od niego więcej (gadałem z nim przed chwilą):

Szanowni Państwo,

Generalnie wszystkie informacje w tym organizacyjne firmy stanowią tajemnice przedsiębiorstwa (art. 11 pkt 4 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. 2003 r. Nr 153 poz. 1503, z późn. zm.)

Jeśli uznamy, że konkretna informacja nie będzie naruszać naszych interesów - możliwe jest udzielenie ograniczonej informacji o byłym pracowniku jednak za takie usługi dodatkowe niezwiązane bezpośrednio z zatrudnieniem pracownika i naszymi usługami naliczane są koszty obsługi biurowej w wysokości 5000 PLN netto.
Czas odpowiedzi ok 14 dni.

Pozdrawiam,

Kaz Bałagane

dlatego chcą to odemnie za free wydrzeć a ja tego nie mam

Zmieniony przez - Thunder999 w dniu 2017-08-05 15:24:45

Game_Boy
 Wysłana - 5 sierpień 2017 15:28      [zgłoszenie naruszenia]

Poważam byłego szefa.

Śpij spokojnie aniołeczku [*]

INSOMNIA
 Wysłana - 5 sierpień 2017 15:40      [zgłoszenie naruszenia]

Thunder ale na chvj Ty wpisujesz do CV stanowiska pracy na ktore nie masz dokumentow ktore to potwierdzaja?

INSOMNIA
 Wysłana - 5 sierpień 2017 15:47      [zgłoszenie naruszenia]

@Grox - mam

z poprzedniej firmy i ex-ex firmy liczą się najbardziej referencje

i z tymi już (chyba) mają sprawę załatwioną

a oni się babrzą z moją pierwszą robotą która nie dość że nie ma nic wspólnego z tym co będę wykonywał, miała charakter praktyk (PWP system - Przysniesh, Wyniesh, Pozamiatay method) to jeszcze szukają dziury w dvpie na dodatek w miejscach gdzie jej nie ma

a z magazynem z UK nie skomentuje z grzeczności(no chyba że będą chcieli żebym im palety z pieniędzmi woził wózkiem widłowym to wtedy przedstawie stosowne certyfikaty które posiadam )

Zmieniony przez - Thunder999 w dniu 2017-08-05 15:49:03

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wybór roboty a różne etapy rekrutacji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8