mm, dalej forsujecie temat zastępczy. Przecież kryzys imigrancki w Polsce OBECNIE jest najważniejszym problemem, nie? Wyzysk biednych przez najbogatszych to jest mało ważne. Firmy zagraniczne nieplacace podatków w Polsce, ulgi dla nich, biedronki co pięcset metrów, horendalne ceny (wynajmu) mieszkań, służba zdrowia. Nie! Uchodźcy!
Zmieniony przez - MrMojo w dniu 2015-10-17 09:55:37
jakieś konkrety że ceny wynajmu są wysokie a nie "bo tak mi sie wydaje? i to słowo się pisze przez dwa "r"
MrMojo, sprawa nielegalnych przybyszów, którzy mają zalać Polskę przy aprobacie lewicy jest cholernie ważna, bo to nie tylko ogromne koszta ale również sprawa bezpieczeństwa.
Ale to nie wszystko, partia która popiera islamizację Polski z góry wiadomo, że jest albo pełna idiotów albo ma gdzieś naród i wiadomo, że przy każdej innej sprawie będzie tak samo.
Bo o ile jeszcze można się spierać w kwestii minimalnej, podatków dochodowych itd., to zawsze można mniemać, że lewica i prawica chce dobrze, a po prostu mają inne pomysły dla Polaków,
ale jak politycy chcą Polaków zalewać wrogą im cywilizacją i to jeszcze na ich koszt to już bez znaczenia czy marksiści czy wolnościowcy czy fachowcy itd., bo po prostu nie działają na rzecz kraju.
Brak zdziwienia, że w telewizji nie ma Partii Razem.
[http://www.theanimalrescuesite.com/]
Pomóż zwierzakom !
"Od tego co masz chciej jeszcze więcej"
Mojo, krotka pilka:
1) ile masz lat?
2) czy utrzymujesz sie sam poza gniazdkiem rodzicow?
3) jakie masz wyksztalcenie? Podaj typ i rodzaj.
W/w imo nie godza w anonimowosc.
Ogolnie niech lewica zakaze ubostwa ustawowo! Geniusz kooorwa, dlaczego na to nikt wczesniej nie wpadl.
I jeszcze jedno Mojo, jak mi wytlumaczysz taki konkretny przypadek:
Jest Kowalski i Nowak. Obaj mieszkaja w malej miejscowosci. Kowalski sie nie o******la, po szkole sie edukuje i uczy nowych sztuczek, weekendowo ogranicza zycie towarzyskie bo ma plany, ktore byc moze wypala, byc moze nie - zapjerdala.
Nowak po szkole oglada tv, weekend zaczyna w czwartek, podrywa brzydkie dziewczyny i spozywa alkohol w remizie.
Kowalski po szkole wyjezdza do obcego miasta bez przyjemnosci, zostawia rodzine i znajomych. Zapjerdala od rana do nocy, wydaje kase na szeroko pojeta edukacje, nie wazne czy na kurs spawacza czy ksiazki prawnicze.
Nowak idzie do czterobrygadowki w fabryce za 2000.
Kowalski w tym czasie placi frycowe za nauke zawodu pracujac za 1500 przez 3 lata, aby wyzyc musi isc do drugiej roboty.
W wieku lat 30 inwestycja Kowalskiego procentuje i lata przy ksiazkach lub tokarce nie poszly na marne, i sie okazuje, ze dochod Kowalskiego podlega wyzszej stawce podatku dochodowego.
Nowak za to jak robil za 2000 tak robi, obejrzal duzo seriali, wypil sporo piwa i prowadzil calkiem fajne zycie delektujac sie prostymi przyjemnosciami z zycia.
Jak uzasadnisz postulat Partii Razem podniesienia stawki podatkowej dla najbogatszych?
Zwlaszcza, ze ten podatek, ktory ma uderzyc w "korpo panow" bedzie uderzeniem w powietrze, poniewaz czesto prezesi firm z wielomilionowymi zyskami zarabiaja na umowie o prace minimalna krajowa.
Zmieniony przez - ohayo w dniu 2015-10-17 12:39:18