FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 19067 razy ¬

ROZRYWKA | Polityka
Wybory parlamentarne październik 2015 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Po 
PiS 
SLD 
PSL 
Korwin mikke 
Palikot 
Ruch narodowy 
Inna partia? 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Wybory parlamentarne październik 2015"   

INSOMNIA
 Wysłana - 17 październik 2015 12:49      [zgłoszenie naruszenia]

"Uchodźcy" to nie jest żaden temat zastępczy.
Temat zastępczy to jakieś Nocne Wilki, gdzie trąbiono w mediach o jakiejś grupeczce motocyklistów jakby miała wstrząsnąć całą Polską.
A imigranci ekonomiczni, których lewactwo nazwa uchodźcami, są realnym zagrożeniem, realnym problemem.
Decyzje które zapadną w sprawie tych imigrantów mogą mieć NIEODWRACALNE, negatywne skutki dla całej Europy.

Heinek
 Wysłana - 17 październik 2015 13:07      [zgłoszenie naruszenia]

Ciekawy jestem jakie poparcie Kukiz będzie miał, jak ostatnio z ludźmi rozmawiam to Ci którzy głosowali na niego w prezydenckich, planują też w parlamentarnych bo "Pis/Po zuo, Korwin jest dziwny, a reszta nie wejdzie".
Sam się waham między Korwinem, a K15. Kandydatka Kukiza z mojego okręgu wydaje się dość kompetentna.

^
W kwestii imigrantów mają dość podobne zdanie. Ogólnie jechanie po polakach ze ksenofobia, nietolerancja itd. jest niezbyt na miejscu biorąc pod uwagę fakt ilu Ukraińców u nas przebywa, nawet w moim starym LO uczy się kilkadziesiąt osób z Ukrainy i nikt na to nie narzeka, dodam że nie jest to wcale przy wschodniej granicy.
Ciekawe czy UE tak chętnie dzieliłaby się emigrantami gdyby kryzys na Ukrainie się pogłębił i stamtąd była emigracja.

ohayo
 Wysłana - 17 październik 2015 13:35      [zgłoszenie naruszenia]

^racjonalny rzad najpierw kalkuluje wartosc polityczna dla siebie, na podstawie tego powstaje decyzja uwzgledniajaca od pyty zmiennych, ale mimo wszystko pragmatycznie - a nastepnie dorabia sie do tego ideologie dla *****i
Cala filozofia.

Zachod kladzie c***a na nasze problemy, Rosja to nasz problem, jestesmy ich strefa buforowa.
Natomiast ciapki maja byc naszym problemem bo (wstaw argument). Proste..

Podejrzewam ze w USA i u Ruskich to maja lzy w oczach od smiechu z naszego frajerstwa.

Zmieniony przez - ohayo w dniu 2015-10-17 13:38:38

Zadne pieniadze nie wynagrodza rodzicom blamazu, gdy syn ujawnia sie jako informatyk.

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 17 październik 2015 13:42      [zgłoszenie naruszenia]

Mi się wydaje, że front medialny umniejszył znaczenie Kukiza - niestety.
Może na tym skorzystać Korwin.
Co nie wchodziłem przez ostatnie miesiące na Wirtualną Polskę to było tylko "Kukiz się wypalił", "Kukiz na dnie", "Kukizowi spada poparcie" itp. a z drugiej strony same pozytywy odnośnie Petru i jego partii Nowotwór.PO "Rośnie poparcie dla Petru", "Nowoczesna ma pomysł na Polskę" itd.
Masakra. W TV pewnie jest jeszcze gorzej. A ludzie to kupują.

blublaty
 Wysłana - 17 październik 2015 15:55      [zgłoszenie naruszenia]

Ale to jest wina kukiza. Zaczął dobrze, ale potem się skompromitował. Raz mówi że nie będzie z nikim współpracował w sejmie, a 5 minut później gada coś przeciwnego. Nie da się w kółko bredzić o jowach, no a w innych tematach ma niewiele do powiedzenia.

ciś typie

INSOMNIA
 Wysłana - 17 październik 2015 15:57      [zgłoszenie naruszenia]

Raz mówi że nie będzie z nikim współpracował w sejmie, a 5 minut później gada coś przeciwnego

ja takich wypowiedzi nie widziałem
możesz podlinkować?

ja widziałem wiele jego wywiadów i uważam, że ma aż za dużo do powiedzenia

niczym_ryl
 Wysłana - 17 październik 2015 17:32      [zgłoszenie naruszenia]

tak przy okazji
[natemat.pl/158383,pis-juz-przygotowuje-listy-egzekucyjne-dla-tvp-skok-na-media-bedzie-jednym-z-pierwszych-ruchow-prezesa-po-wyborach]
uważajcie gdzie będziecie stawiać krzyżyki swoimi łapkami.

A Wipler ostatnio skompromitował się, myślał że arłukowicz jest jeszcze ministrem zdrowia.

Dziwisz się oglądając to włażenie w d...ę na każdym kroku PO? to mają być publiczne media?? Co drugi tam do dymisji! Mam gdzieś tefałeny czy Polsaty, bo są prywatne, ale TVP ma być bezpartyjne, a ewidentnie same przydupasy po. Ale w sumie jak podajesz źródło natemat to czego się spodziewać

Zmieniony przez - niczym_ryl w dniu 2015-10-17 17:33:21

Twoja babcia nie ma kolan%%

blublaty
 Wysłana - 17 październik 2015 20:46      [zgłoszenie naruszenia]

Przecież pis maj już swoich przydupasów takich jak tv trwam, republika, wpolityce i inne. Oni tam mają jedyną i słuszną prawdę, przekaz jest jasny, chwalenie pisowców i ostra krytyka całej reszty. Ja tych kanałów nie oglądam, więc też nie chcę żeby z tvp zrobiono kolejną tubę propagandową pisu.

ciś typie

x19x
 Wysłana - 17 październik 2015 21:16      [zgłoszenie naruszenia]

Pogląd że republika jest propisowska napompowała poPRLowska, powstała na fundamentach służb, kasta polityczna (platforma+sld+sbcy w mediach), która chce wzbudzić w ludziach poczucie winy za każde złe słowo na ich temat, i byle krytykę lub nawet próbę obiektywnej analizy ich działań, rozdmuc***ą jak największy akt zbrodni.

Mają pełne spodnie jak słyszą takie nazwiska jak Kania, Ziemkiewicz czy Sumliński, bo Ci mają dostęp do informatorów i lubią zajrzeć w teczki

Dziennikarze republiki są obiektywni + wytykają błędy rządzącym a nie opozycji, dokładnie tak jak jest w każdym normalnym kraju.

Zmieniony przez - x19x w dniu 2015-10-17 21:17:46

Macie wypisane na twarzy: chciałbym uciec do ameryki ale nie mogę.

blublaty
 Wysłana - 17 październik 2015 21:23      [zgłoszenie naruszenia]

Obiektywni haha. Ziemkiewicz to przygłup, który udaje mądrego.

ciś typie

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 23 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wybory parlamentarne październik 2015

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23