Autor |
"Wybory parlamentarne październik 2015" |
|
niczym_ryl
|
|
To prawie jak Ty. Odpisz kulturalnie na post, a nie robisz tak, jak robi to partia, na którą głosujesz - wyśmiać i obrażać wszystkich, którzy są przeciwko.
republika/trwam czy co tam jeszcze przywołałeś są telewizjami prywatnymi, i mogą sobie mówić tam to, co chcą. Tak samo jak tvn czy Polsat. TVP jest publiczna, dla wszystkich, i nie ma tam miejsca na partyjną propagandę, dlatego pis ma racje: wypieprzć wszystkich śmierdzieli, którzy są nieobiektywni, a później tego obiektywizmu pilnować.
|
blublaty
|
|
Naiwny jesteś.Wyprzeć wszystkich to znaczy zastąpić ich swoimi ludźmi, pokroju gmyza, ziemkiewicza i innymi. Co do tego drugiego, to koleś skompromitował się wiele razy, najlepsza była akcja kiedy napisał że Jaworowski był fizykiem, bo ziemek myślał, że physician znaczy fizyk
[meteomodel.pl/BLOG/?p=8544]
A gmyz ,,specjalista" od trotylu, napisał artykuł gdzie ogłosił cuda na kiju i potem za to przepraszał.
Zmieniony przez - blublaty w dniu 2015-10-18 11:01:23
|
anc_kozak
|
|
|
|
x19x
|
|
Wyprzeć wszystkich to znaczy zastąpić ich swoimi ludźmi, pokroju gmyza, ziemkiewicza i innymi.
Może tak może nie. Ja osobiście Ziemkiewicza nie potrafię sobie wyobrazić żeby się tak kvrwił jak kraśko czy lis.
najlepsza była akcja kiedy napisał że Jaworowski był fizykiem, bo ziemek myślał, że physician znaczy fizyk
Uuuu ale wpadka, po takich słowach to aż obligacje potaniały
|
blublaty
|
|
Kraśko jest prezenterem. Mimo że oglądam wiadomości to jakoś nie zauważyłem żeby był stronniczy albo coś.
|
MrMojo
|
|
Przecież Ziemkiewicz i Lis to to samo, tylko po przeciwnych stronach.
Zmieniony przez - MrMojo w dniu 2015-10-18 15:19:17
|
Pitrekkk
|
Laska
|
|
Przecież Ziemkiewicz i Lis to to samo, tylko po przeciwnych stronach.
Jak ktos Ziemkiewicza uważa za obiektywnego w swoich felietonach, to śmie przypuszczać ze chyba nigdy nic nie czytał co wyszło spod jego łap, tudziez ma problemy z pamięcią(byłego premiera na latarni chciał już wieszać)..
Przecież to taki sam poziom dziennikarstwa jak w przypadku Lisa, a nawet nie wiem czy nie groszy(z gory zaznaczam ze nie jestem zwolennikiem żadnej partii ze świecznika).
Jednego i drugiego od dłuższego czasu omijam szerokim łukiem, bo swoimi paszkwilami wyrządzają więcej złego niz dobrego, a jesli tak wygląda inteligencja narodu to nie pozstaje mi nic innego jak przeżegnać sie noga.
W wyborach zagłosuje na partie Korwina i nie dlatego ze mi Ona leży, ale nie widze innego sensowniejszego rozwiązania.
|
melvinmik
|
|
Ziemkiewicz to dla mnie jednak trochę inna liga. Faktycznie stoi na przeciwnym biegunie na wprost Lisa, ale w jego tekstach nie ma tej histerii jaką prezentuje jego oponent. To taki wyluzowany hejter-szyderca i mnie się osobiście to podoba. |
 |
|
|
Pitrekkk
|
Laska
|
|
|
|
blublaty
|