FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 19069 razy ¬

ROZRYWKA | Polityka
Wybory parlamentarne październik 2015 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Po 
PiS 
SLD 
PSL 
Korwin mikke 
Palikot 
Ruch narodowy 
Inna partia? 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Wybory parlamentarne październik 2015"   

Pitrekkk
Laska
 Wysłana - 21 październik 2015 22:08      [zgłoszenie naruszenia]

Stąd ja raczej zagłosuję z rodziną na PiS. Bo po prostu chcę by te skvrczysny z PO poszły siedzieć za swoje przekręty i mit zielonej wyspy.

Tak przejrzałem pobieżnie temat i jakoś rzuciło mi sie na oczy.

Śmiech mnie ogarnia, bo w co drugim temacie podnosisz głos jakoby Polacy byli politycznie upośledzenie oddając od x lat głosy na tych samych skorumpowanych cwaniaków by na koniec poważnie myśleć nad powierzeniem kraju w ręce PiSu naiwnie wierząc ze rozliczy tych z PO(mam nadzieje ze to taki żarcik był?).
Przecież PiS=PO.
Jedni i drudzy mieli okazje sie wykazać i jak wyszło każdy widzi, wiec nie ma najmniejszego sensu by wracali na najwyższe stołki(po co skoro nie maja pomysłu na ten kraj?).

Dopóki od koryta nie odsunie sie zasiedziałych dziadów z PiSem i PO na czele, dopóty w tym kraju nie będzie względnego spokoju.
Dać szanse nowym.
Nie sprawdzą sie, kop w dupę i następni... niech wiedzą ze zostaną rozliczenie na koniec kadencji, niech maja te świadomość - może bardziej przyłożą sie do pracy.
Wybor tych samych to tylko pogłębianie patologii, bo skoro przez tyle lat nie doszli do choćby względnego porozumienia ponad partyjnego ktore służyło by dobru kraju, to już nie dojdą... dlatego im szybciej znikną ze sceny politycznej, tym lepiej dla narodu.

Zmieniony przez - Pitrekkk w dniu 2015-10-21 22:11:35

.

x19x
 Wysłana - 21 październik 2015 23:37      [zgłoszenie naruszenia]

Muszę Panowie przyznać się do błędu, i zarazem Wam rację, co do republiki. Dzisiaj wypuścili kolejne nagrania od sowy. Jednak są za pisem bo jakoś nie wierzę, żeby chcieli tak ja jajuf pogrążyć platformę.

Nie mniej jednak jakoś mnie to tak bardzo nie boli, tak są dużo bardziej obiektywni w swoich publikacjach, ale tego numeru powinni sobie oszczędzić. Mam nadzieje, że ludzie się pokapują ocb i nie polecą jak ostatnie barany do pisu, żeby przypadkiem samodzielnej większości nie zdobyli.

Macie wypisane na twarzy: chciałbym uciec do ameryki ale nie mogę.

Cheetos5
 Wysłana - 22 październik 2015 01:03      [zgłoszenie naruszenia]

Ruch Narodowy tudzież poczekam co wymyśli Kukiz.

Absolutnie nie podpisuję się pod moją deklaracją z maja. Nie przewidziałem, że sprawy nabiorą takiego obrotu

Głos padnie na Korwina.

z zasady nie pije na trzezwo,
z reguły nie sypiam bezsennie...

Znawca -

x19x
 Wysłana - 22 październik 2015 02:30      [zgłoszenie naruszenia]

rik_o
 Wysłana - 22 październik 2015 09:49      [zgłoszenie naruszenia]

Tak jeszcze na dobitkę pana Zandberga. Nie ma to jak głoszenie poglądów Marksa I branie udzialu w marszach komunistów, nie ?

[scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12108718_1001141459937178_2731125373646215770_n.jpg?oh=1ea3f197592b50094e4ab7910b112daa&oe=5688F8F6]

Zmieniony przez - rik_o w dniu 2015-10-22 09:49:59

MrMojo
 Wysłana - 22 październik 2015 11:12      [zgłoszenie naruszenia]

aaa czerwona panika. Czytałeś Marksa?

[lewicowo.pl/marks-o-polsce/]

Life may be seen as a virus infecting the perfect organism of death.

x19x
 Wysłana - 22 październik 2015 11:51      [zgłoszenie naruszenia]

0% dla podstawy opodatkowania poniżej 12 000 zł,
22% dla nadwyżki ponad 12 000 zł,
33% dla nadwyżki ponad 60 000 zł,
44% dla nadwyżki ponad 120 000 zł,
55% dla nadwyżki ponad 250 000 zł,
75% dla nadwyżki ponad 500 000 zł.

Progresja pitu wg razem

rik_o
 Wysłana - 22 październik 2015 13:10      [zgłoszenie naruszenia]

Super, Hitler też rzucił pare fajnych tekstów o Polsce, ale to nie oznacza, że mamy go popierać I tym się szczycić

Partia Razem dosłownie pisze na swojej stronie "o, zarabiasz 12 000+ zł rocznie, dobra robota, ciesz się! A teraz oddawaj na biednych/leni/patałachów/nieudaczników, bo za dobrze pracujesz I wszyscy muszą mieć po równo".

Naprawdę ? Miejmy troche godności...

Skoro tak bardzo im nie pasują ludzie pracowici I dobrze zarabiający, to może niech od razu wprowadzą jedną państwową pensję np. 1800 miesięcznie I problem zniknie.

Zmieniony przez - rik_o w dniu 2015-10-22 13:12:00

INSOMNIA
 Wysłana - 22 październik 2015 14:44      [zgłoszenie naruszenia]

Tymi zjednoczonymi lewicami i jakimś razem nie ma się co przejmować. Rozgrywka będzie między PiSem, PO, Korwinem i Kukizem, potem długo nic, dalej Petru-Grucha-Swetru, znów przepaść i dopiero lewusy.

Żaden Zoidberg/Hodor/JaYeti tego nie zmieni.

x19x
 Wysłana - 22 październik 2015 14:54      [zgłoszenie naruszenia]

Powiem szczerze, że jestem trochę zdemotywowany tym wszystkim. Tu się ****a człowiek stara, płaci, grzecznie przekonuje ludzi, ogólnie angażuje w akcje wyborcze, a media po debacie i debiucie rudego komunisty piszą o każdym i wszystkich oprócz Korwinów. Jeden artykuł się pojawił dzisiaj i to tylko dlatego, że tak wycieli wypowiedź Korwina, że został jedynie fragment w którym jedzie po Kaczyńskim.

Ja *******e, żeby człowiek po 25 latach uwolnienia się spod komunistycznej cenzury musiał organizować podziemie informacyjne

Zmieniony przez - x19x w dniu 2015-10-22 14:54:42

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 23 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wybory parlamentarne październik 2015

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23