FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 19075 razy ¬

ROZRYWKA | Polityka
Wybory parlamentarne październik 2015 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Po 
PiS 
SLD 
PSL 
Korwin mikke 
Palikot 
Ruch narodowy 
Inna partia? 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "Wybory parlamentarne październik 2015"   

Prztykiel
 Wysłana - 28 październik 2015 15:34      [zgłoszenie naruszenia]

Bo warszawa to basion po

CBR600
 Wysłana - 28 październik 2015 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

Dla mnie to bastion masochistow, poyebow itd. Ludzie jawnie badz mniej jawnie kradna pieniadze podatnikow, w polityce zagranicznej daja sie kiwac kazdemu, a jednak sa wybierani.

Gdzie tu logika? Jezeli ktos ma odrobine mozgu, to takich ludzi wysyla na zielona trawke.

Ambient
 Wysłana - 28 październik 2015 15:49      [zgłoszenie naruszenia]

anc_kozak

"Pan z wami"

I z duchem twoim!

P.S Kim jest dziewczyna na twoim awatarze?

Zmieniony przez - Ambient w dniu 2015-10-28 15:49:52

INSOMNIA
 Wysłana - 28 październik 2015 16:17      [zgłoszenie naruszenia]

to jego loszka

Ambient
 Wysłana - 28 październik 2015 17:22      [zgłoszenie naruszenia]

"to jego loszka"

anc_kozak
 Wysłana - 28 październik 2015 19:59      [zgłoszenie naruszenia]

nie spamić... Shailene Woodley

ciekawe co tam nowy rząd zrobi z największym syfem
[gornictwo.wnp.pl/co-nowy-rzad-zrobi-z-gornictwem,260283_1_0_0.html]

Lis już wymięka [twitter.com/lis_tomasz/status/659455386307686400]

Zmieniony przez - anc_kozak w dniu 2015-10-28 22:40:22

[http://www.theanimalrescuesite.com/]
Pomóż zwierzakom !
"Od tego co masz chciej jeszcze więcej"

bread
CHAM I KUTAS
 Wysłana - 29 październik 2015 10:44      [zgłoszenie naruszenia]

Teraz jednak następczynią pana Kazimierza Marcinkiewicza ma zostać pani Beata Szydło, w związku z czym musimy odnotować pewną ciągłość. Otóż pani Beata Szydło jest absolwentką Szkoły Liderów przy amerykańskim Departamencie Stanu. Elewi tej Szkoły Liderów są wybierani przez dyplomatów z Ambasady USA w każdym kraju. Skąd dyplomaci wiedzą, że trzeba przeszkolić akurat tę, a nie inną osobę - tajemnica to wielka, ale skadś przecież muszą wiedzieć. Wytypowane osoby - jak czytamy na stronie Ambasady USA w Warszawie - "odbywają podróż do Stanów Zjednoczonych, aby wziąć udział w starannie przygotowanych programach, które odpowiadają ich zainteresowaniom zawodowym, jak również celom polityki zagranicznej USA." Wygląda na to, że w sytuacji, gdy Stronnictwo Amerykańsko-Żydowskie rośnie w naszym nieszczęśliwym kraju w siłę, również dokonany przez prezesa Jarosława Kaczyńskiego wybór pani Beaty Szydło na następczynię nie tylko Kazimierza Marcinkiewicza, ale również pani premierzycy Ewy Kopacz nie był przypadkowy, jeśli w ogóle był samodzielny. Zresztą mniejsza z tym, bo okazuje się, że tę samą akademię ukończył prezydent Bronisław Komorowski, Aleksander Kwaśniewski, Donald Tusk, Hanna Suchocka i Kazimierz Marcinkiewicz. Wygląda na to, że klasyk demokracji Józef Stalin miał rację mówiąc, że jeszcze ważniejsze od tego, kto liczy głosy, jest to, kto przygotowuje alternatywę polityczną dla wyborców. A po czym poznać, że alternatywa jest przygotowana prawidłowo? Po tym, że bez względu na to, kto wybory wygra - będą one wygrane.

[http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3437]

ŚMIERĆ FRAJEROM!

Heinek
 Wysłana - 29 październik 2015 12:05      [zgłoszenie naruszenia]

^ Kolejna teoria spiskowa, nie jest nowością że PiS i PO to praktycznie to samo jedni niby bardziej liberalni drudzy prokościelni, socjaliści. Jednak jest pewna nieścisłość w tym, jak Donald mógł się szkolić w ameryce jak on nic po angielsku nie mówił, na wykłady z tłumaczem chodził? Trochę sobie nie wyobrażam tego że polityk leci na drugi koniec świata żeby mu banda żydów pranie mózgu robiła .

bread
CHAM I KUTAS
 Wysłana - 29 październik 2015 12:16      [zgłoszenie naruszenia]

Może poprostu udawał, że nie umie albo porostu szkolenie odbywało się po polsku w Czikago.

Zmieniony przez - bread w dniu 2015-10-29 12:18:05

ŚMIERĆ FRAJEROM!

Don_Jagla
 Wysłana - 30 październik 2015 10:15      [zgłoszenie naruszenia]

Co do ciągłego wybierania PO pomimo ich tragicznych rządów.

Mam tą nieprzyjemność wynajmować mieszkanie od starszego małżeństwa, które regularnie w każdych wyborach głosuje na PO. Kilka razy rozmawiałem z nimi na tematy polityczne i niestety stwierdzam, że ten typ ludzi nigdy nie zauważy, że popełnia błąd. Każdą wzmiankę o jakimkolwiek przekręcie PO kontrują zdaniem "zobaczyłbyś jakby było za PiSu!!", a jeżeli wspomni się o tym, że w Polsce są jeszcze inne opcje polityczne, to usłyszy się "Każdy by kradł i robiłby to samo i nic by się nie zmieniło!".
Także odpuściłem już próby przekonywania ich do czegokolwiek, bo ile się nawkurviałem rozmawiając z nimi to moje. Ludzie nie potrafią zauważyć żadnego związku pomiędzy rządzącą partią, a sytuacją w kraju - z tego się bierze brak jakiejkolwiek odpowiedzialności politycznej.

I jeszcze jedna historia. Spytałem się znajomej po wyborach na kogo głosowała. Co usłyszałem ? "Na PO...Ale jeżeli możesz, to nie pytaj dlaczego bo sama tego nie wiem".

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 23 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wybory parlamentarne październik 2015

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23