Autor |
"Wybory parlamentarne październik 2015" |
|
WASKOT
|
|
Nowoczesna PL to Nowoczesna PO . A jeśli chcesz wspierać Pana Petru z Lobby bankowego to wspieraj ale weź na siebie później odpowiedzialność. Tylko PIS , ewentualnie JKM RUCH NARODOWY .
PO już pokazało na co je stać. Ja im już dziękuję, mimo że kiedyś dałem się omamić i na nich zagłosowałem w pierwszej kadencji . |
 |
|
|
Prztykiel
|
|
Pis juz byl 2 lata i gowno zrobil dla zwyklych ludzi |
 |
|
|
WASKOT
|
|
Był 2 lata i z tego co pamiętam to obniżył podatek CIT , zwaloryzował renty i emerytury , stworzył CBA . Nie mieli większości konstytucyjnej więc jak mieli zmieniać kraj jeśli koalicja z lpr i samoobroną to był koncert życzeń?
Ja dam im szansę. Napewno nie PO Nowoczesna Pl i jakieś temu podobne wymyśły. Żeby nie było ideologicznie najbliżej mi do Korwina . Pozdrawiam . |
 |
|
|
Prztykiel
|
|
To glosuj na korwina a nie pis |
 |
|
|
WASKOT
|
|
Pewnie i tak będzie. Napewno nie będę głosował na kukiza . Dla mnie to zmarnowany głos, bo facet nie ma struktur. Co za tym idzie, kto wie jaka agentura zacznie przenikać do jego stowarzyszenia . Korwin to najlepszy wybór .
Szkoda tylko że Korwin , Braun i Ruch Narodowy nie połącza swoich list wyborczych . |
 |
|
|
Prztykiel
|
|
|
|
WASKOT
|
|
Ma , dość rozbudowane. Po rozpadzie KNP większość działaczy przeszła razem z nim. Tzn . p. Marusik , p. Dziambor , p. Żółtek zostali w strukturach KNP. Cała rzesza młodych jednak poszła za Korwinem . Skąd Twoje przypuszczenie że Korwin tych struktur nie ma ?
Na kogo chcesz oddać głos? |
 |
|
|
niczym_ryl
|
|
Mój głos na PiS.
Wolę ciemnogród od mafii.
|
Bareq
|
|
Ideałem byłaby dla mnie partia Korwin bez Korwina, no ale w końcu nie ma róży bez kolców
|
Prztykiel
|
|
Pis bedzie rzadzil pytanie tylko czy sam czy z kims |
 |
|