Autor |
"Wybory parlamentarne październik 2015" |
|
andrzejpan
|
OJCIEC
|
|
teraz sie klarują listy wyborcze, miałem 4 opcje do przemyślenia jeszcze miesiąc temu. ale niestety Liroy na jedynce Kukiza pokazuje bezsilność, i mojego głosu nie dostanie. myslałem żeby oddac głos na SLD, niestety koalicja z Palikotem i Bęgrowskim przekreśla mój i tak mało warty głos. myslałem że można oddać głos na Ruch Narodowy, lecz niestety Bosak sam sie sprzedał a SILNY Marian odsunięty od zarządu partii. i co? no i chyba PiS. ale może coś się jeszcze wydarzy, afera w PiSie na 100% kilka dni przed wyborami. w PO i PSL też coś wyniknie, pomimo że afera podsłuchowa i afera w NIK w toku, ale jest tylko w mediach ZŁOTY POCIĄG!!!!!!!!!
|
MrMojo
|
|
^
[partiarazem.pl/]
|
Bareq
|
|
andrzejpan : jak można mieć aż tak niesprecyzowane poglądy żeby miotać się od sld przez kukiza aż do narodowców?
|
rik_o
|
|
^ Takie poglądy ma 90% społeczeństwa Ten gros osób uważa Kukiza za antysystemowca, albo PiS za prawicę, także tego... |
 |
|
|
anc_kozak
|
|
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Pitera to mega hipokrytka, zanim weszła do polityki była w Transparency International i pluła na wszelkie przejawy nepotyzmu, korupcji itd., a teraz ? No a teraz widzimy sami.
|
Ekspert -
 |
|
|
WASKOT
|
|
Nastał czas przedwyborczych partyjnych przewalanek. Tajne służby dostarczają "haków" na posłów PO i PIS .
Duda już dostał prztyczka żeby za bardzo nie skakał (kilometrówki do poznania gdzie wykładał ).
IMO skończy się na rządach PiSu. Czy cokolwiek się zmieni ?
Nie sądzę .
Prawdziwa Prawica tj. KNP,RN,Braun,Korwin jeśli się nie zjednoczy to w sejmie nie będzie.
KNP startuje z list kukiza.
Sam Kukiz zostaje ofiarą ruchu stworzonego przez siebie.
Pisałem już o tym, brak zaplecza. |
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
Akurat sytuacja z Dudą została wyjaśniona i żaden to prztyczek w nos, chyba że dla Lisweeka. |
 |
|
|
runelord66
|
|
PiS albo Korwin - niestety, ale nie ma innego wyboru... Najlepiej jakby rzadzili razem w proporcji 45+10 - korwiniscie mieliby wtedy realną władzę oraz wpływa na PiS wiec przepchneli by pare dobrych ustaw, jednoczesnie nie byloby ryzyka, ze im odyebie i zaczną za bardzo odpyerdalać
Niestety nierealne :/ |
 |
|
|
MrMojo
|
|
Napieralski i Dorn w PO