Wysłana - 8 styczeń 2014 20:13 Przeniesiona przez -w-i-k-i- z działu 'Pasje i podróże - małe i duże'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Możliwe, że temat pod ten dział nie pasuje, bo nie wiedziałem czy tu czy HP więc jak coś to prosze o przeniesienie. W Niedziele jade na kilka miesięcy do Holandii i jedno najważniejsze pytanie- Ile Ruskich fajek moge zabrać? I ogólnie jakies dobre rady, ostrzeżenia itp może ktoś ma?
Widzisz Wiki? Tak dawno mnie tu nie było, że nawet nie wiedziałem że taki dział istnieje Tylko problem w tym, że Rosja nie należy do UE i w tym problem, bo tak bym mógł zabrać 800sztuk fajek a nie wiem własnie jak jest w kwestii towaru kraju poza UE
YHYHYHY!
Mięso średniej jakości i cenowo nawet drogie . Fajki i wóda drogie więc dobrze zabrać więcej , a i na handel jak znalazł Co ktoś od nas z firmy na urlop jechał , to robili mu listę co ma przywieść , kiełbasa i flacha były zawsze
Wódy to z 2 butelki wezme, jedzenie to wiadomo a piw więcej niż 8 będzie ciężko, chyba że warto zamienić spodnie na dodatkowy 4pak... Zabiore co się da ale wiadomo że wszystko się szybko skończy dlatego pytam czy życie jest drogie czy obleci. A jak z dostępnością RÓŻNYCH używek?