Witam!! Mam prośbe. Czy mógł by mi ktoś napisać jakiś krótki opis wymarzonego domu?? Na necie za bardzo nic, nie ma, tylko jedno znalazłem, a mi sa potrzebne 2.
Z góry dziękuje za pomoc.
P.S. Jak by co moge w angielskim pomóc :)
Mój wymarzony dom powinien znajdować sie blisko lasu. Powinien być zbudowany z drewna i mieć duże podrwórko gdzie mogły by sobie biegać psy. Mógł by być piętrowy lub z poddaszem na którym znajdowała by sie szafirowa sypialnia wraz z żółtą łazienką. Duża kuchnia z dębowymi meblami i biało-czarnymi płytkami połączona z salonem.Powinien mieć conajmniej 5 pokoi (każdy w innym koloże),2 łazienki,garaż w ktorym mógł bym sobie majsterkować, oraz piwnice.
Za domem duży basen, leżaki dla gości i gril.
Coś takiego, jeśli bedzie za trudne mozna zmienić albo coś dodać :)
P.S. Przepraszam za to 'na dzisaj' :P :P
Zmieniony przez - tyziel w dniu 2006-04-26 18:29:05
Zmieniony przez - tyziel w dniu 2006-04-26 19:56:46
Mein Traumhaus sollte nah Am Wald stehen. Er sollte aus Holz gebaut sein und ein GroBes Hof haben wo die Hunde laufen ko:nnten. Das Haus ko:nnte eine Etage haben oder ein Dachboden in den sich ein Saphir-Schlafzimmer und ein gelbes Bad befinnden ko:nnte. Die GroBe Ku:che mit Eichenholzmo:beln und Schwarz-weissen Fliesen sollte mit den Salon verbindet sein. Das Haus sollte mindestens 5 Zimmer haben, jades in einer anderen Farbe, 2 Ba:der, eine Garage in der ich basteln ko:nnte und einen Keller. Hinter den Haus sollte ein GroBes Schwimmbad sein, Liegestu:hle fu:r die Ga:ste und einen Grill
czesc, mam problem,musze napisac z miemieckiego o moim wymarzonym domie,a jestem zupelnie zielona:) tersc tego brzmi tak:Moj wymarzony dom powinien znajdowac sie w gorach.Powinien byc zbudowany z drewna,parterowy lub z poddaszem.Chcialabym zeby mial duzy ogrod,gdzie mogly by sie bawic psy, ze stawem i duzym tarasem.Powinien miec duza i przejrzysta kuchnie,salon z widokiem na ogrod,2 lazienki,sypilanie i 3 pokoje gosicnne.Mam nadzieje ze ktos mi pomoze i z gory dzieki;)
moj wymarzony dom powinien znajdowac sie na uboczu miasta niedaleko lasu wsrod zieleni. dom powinien byc jednorodzinny najlepiej pietrowy . Z duzym balkonem i tarasem z ktorego bedzie przejscie do ogrodu. w ktorym bedzie rosla bujna roslinnosc i bedzie w nim duzo drzew owocowych. oczywiscie nie moze zabraknąc placu zabaw dla dzieci, w ktorym powinna znajdowac sie piaskownica, hustawki. pozatym mile widziany bylby niewielki basen. w domu powinna znajdowac sie silownia z sauna. wnetrze calego domu powinno byc w barwach radosnych, cieplych. w domu i w jego obrebie powinny znajdowac sie roznego rodzaju kwiaty. wijace sie po balkonach. dom ogrodzony od innych terenow wysokim przepieknym zywoplotem.