Czy ktoś z Was wymieniał baterię w umywalce w łazience na własną rękę? I jak Wam poszło? Zastanawiam się cy jest to jakoś szczególnie skomplikowane, czy jednak dam radę? Wolałbym się obyć bez żadnego majstra czy hydraulika, bo potrzebuję zrobić tą wymianę na JUŻ.
Jakieś rady?
ja bym nie dał rady sam, ale jak się znasz to próbuj. Zapytaj w markecie jak będziesz kupował, może tam maja majstrów i ci zamontują
Pshym, nie mam problemu ze znalezieniem tego w necie. Raczej chodziło o to, czy jak się na tym nie znam to czy się za to brać. Czy po prostu z takim filmikiem czy instrukcją z neta, ktoś już to robił i dał radę.
Molier, nieee, bo ja już kupiłem przez neta i mam tą baterię u siebie w domu. Teraz tylko dumam czy zabierać się do tego sam czy lepiej dzwonić po hydraulika.
A dlaczego mieliby mi przysłać jakiś szit? Ja właściwie już większość rzeczy zamawiam przez neta. Czasami nawet spożywkę. A baterie kupowałem w takim sklepie Łazienka plus co to miałem z polecenia od kumpla. On się tam wyposażał w całości do swojego remontu łazienki. Więc tym bardziej nie miałem żadnych obaw.
No i jak Ci poszło "Domel1"? Ja w poniedziałek u siebie wymieniałem i zajęło mi to z 10 min. łącznie z zakręceniem i odkręceniem zaworu w piwnicy. Kupiłem baterię normalnie w sklepie bo mi się spieszyło. Woda się lała.