FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5153 razy ¬

ROZRYWKA | Budownictwo, remonty i majsterkowanie
Wymiana baterii w umywalce na własną rękę 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wymiana baterii w umywalce na własną rękę"   

Domel1
 Wysłana - 23 listopad 2017 13:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Czy ktoś z Was wymieniał baterię w umywalce w łazience na własną rękę? I jak Wam poszło? Zastanawiam się cy jest to jakoś szczególnie skomplikowane, czy jednak dam radę? Wolałbym się obyć bez żadnego majstra czy hydraulika, bo potrzebuję zrobić tą wymianę na JUŻ.
Jakieś rady?

Pshym
 Wysłana - 23 listopad 2017 15:12      [zgłoszenie naruszenia]

Wpisz se w google wymiana/montaż baterii łazienkowej i tyle.

Szlachta nie pracuje.

molier
 Wysłana - 23 listopad 2017 15:13      [zgłoszenie naruszenia]

ja bym nie dał rady sam, ale jak się znasz to próbuj. Zapytaj w markecie jak będziesz kupował, może tam maja majstrów i ci zamontują

Jeśli posłuchaliście matki, ojca, księdza, faceta z telewizji czy jakichkolwiek innych ludzi, kt

Frank Zappa

Domel1
 Wysłana - 24 listopad 2017 15:15      [zgłoszenie naruszenia]

Pshym, nie mam problemu ze znalezieniem tego w necie. Raczej chodziło o to, czy jak się na tym nie znam to czy się za to brać. Czy po prostu z takim filmikiem czy instrukcją z neta, ktoś już to robił i dał radę.

Molier, nieee, bo ja już kupiłem przez neta i mam tą baterię u siebie w domu. Teraz tylko dumam czy zabierać się do tego sam czy lepiej dzwonić po hydraulika.

bread
CHAM I KUTAS
 Wysłana - 24 listopad 2017 21:15      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz czy jesteś w stanie to zrobić.

ŚMIERĆ FRAJEROM!

Specjalista -

Bobrowski
 Wysłana - 27 listopad 2017 14:49      [zgłoszenie naruszenia]

Przez neta baterie? A nie bałeś się że Ci przyślą jakiś szit? Ja takie rzeczy kupuję tylko stacjonarnie.

Domel1
 Wysłana - 28 listopad 2017 10:46      [zgłoszenie naruszenia]

A dlaczego mieliby mi przysłać jakiś szit? Ja właściwie już większość rzeczy zamawiam przez neta. Czasami nawet spożywkę. A baterie kupowałem w takim sklepie Łazienka plus co to miałem z polecenia od kumpla. On się tam wyposażał w całości do swojego remontu łazienki. Więc tym bardziej nie miałem żadnych obaw.

Preskaler
 Wysłana - 7 grudzień 2017 09:59      [zgłoszenie naruszenia]

No i jak Ci poszło "Domel1"? Ja w poniedziałek u siebie wymieniałem i zajęło mi to z 10 min. łącznie z zakręceniem i odkręceniem zaworu w piwnicy. Kupiłem baterię normalnie w sklepie bo mi się spieszyło. Woda się lała.

Domel1
 Wysłana - 5 styczeń 2018 11:23       [zgłoszenie naruszenia]

Wjechaliście mi na ambicje, i jednak Preskaler, mi też udało się wymienić samemu ten kran :D Póki co wszystko hula :D

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Wymiana baterii w umywalce na własną rękę