Kwota 279 zł dotyczy pewnie tylko samej usługi. Należy doliczyć koszt oleju + filtra oleju + filtra powietrza. Prawdopodobnie w tej kwocie mamy również sprawdzenie pojazdu, pewnie stan zawieszenia, układu hamulcowego itp.
Kwota 279 zł dotyczy pewnie tylko samej usługi. Należy doliczyć koszt oleju + filtra oleju + filtra powietrza.
279zł to taki chwyt marketingowy a jak pojedziesz i doliczą ci koszt oleju filtrów wymienią ci jakieś sworznie i wachacze w zawieszeniu to zapłacisz ponad 1500zł niby przegląd stanu technicznego jest darmowy ale naprawa już nie a znając życie to na darmowym przeglądzie napewno coś się znajdzie do roboty a za naprawy już się słono płaci. Ludzie myślcie a nie dajcie nabić się w butelkę
Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-02-13 14:25:26
Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda
A dlaczego ma się nie skończyć na 279zł? Nikt Ciebie nie zmusi abyś robił coś w ASO poza przeglądem na który się dobrowolnie wybrałeś (mówimy o samochodach po okresie gwarancji)
Z całym szacunkiem, ale pomimo tego, że są różni mechanicy (lepsi / gorsi) to głupotą jest twierdzenie, że każdy może wykonać przegląd samochodu. Nie popadajmy w skrajności.
Ja też mam forda i słyszałam o tym przeglądzie za 279zł. I ponoć nic więcej nie doliczają bo kumpela u nich robiła przegląd i już w tej kwocie jest wliczona wymiana oleju:) Ja muszę też chyba z moim autkiem podjechać póki jest jeszcze taka okazja.
Ale tak jak piszesz za 279zł tylko wymienią ci olej i filtry a gdzie indziej to zrobisz za 150zł