FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 12030 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Wymiana oleju i filtrów 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wymiana oleju i filtrów"   

Msq12
 Wysłana - 12 luty 2016 14:19      [zgłoszenie naruszenia]

Kwota 279 zł dotyczy pewnie tylko samej usługi. Należy doliczyć koszt oleju + filtra oleju + filtra powietrza. Prawdopodobnie w tej kwocie mamy również sprawdzenie pojazdu, pewnie stan zawieszenia, układu hamulcowego itp.

Thomy20
 Wysłana - 13 luty 2016 14:25      [zgłoszenie naruszenia]

Kwota 279 zł dotyczy pewnie tylko samej usługi. Należy doliczyć koszt oleju + filtra oleju + filtra powietrza.

279zł to taki chwyt marketingowy a jak pojedziesz i doliczą ci koszt oleju filtrów wymienią ci jakieś sworznie i wachacze w zawieszeniu to zapłacisz ponad 1500zł niby przegląd stanu technicznego jest darmowy ale naprawa już nie a znając życie to na darmowym przeglądzie napewno coś się znajdzie do roboty a za naprawy już się słono płaci. Ludzie myślcie a nie dajcie nabić się w butelkę

Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-02-13 14:25:26

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

radziooo88
 Wysłana - 25 luty 2016 18:25      [zgłoszenie naruszenia]

No nie tylko wymianę oleju i filtra. Jest tez wiele czynności sprawdzających stan auta. Warto doczytać czasem, a nie wyzywać.

Thomy20
 Wysłana - 25 luty 2016 23:01      [zgłoszenie naruszenia]

Ale na pewno wizyta w serwisie nie skończy się na 279zł

yaska
 Wysłana - 29 luty 2016 00:56      [zgłoszenie naruszenia]

Przegląd to przegląd, a nie remont samochodu ;) tutaj w podanej cenie masz przegląd auta i wymianę filtrów i płynów, czytajcie ze zrozumieniem

Thomy20
 Wysłana - 29 luty 2016 20:20      [zgłoszenie naruszenia]

Przegląd samochodu bez naprawy to może mi zrobić sąsiad,który jest księgowym a z mechaniki to umie tylko dolać płyn do spryskiwaczy.

Msq12
 Wysłana - 3 marzec 2016 17:25      [zgłoszenie naruszenia]

A dlaczego ma się nie skończyć na 279zł? Nikt Ciebie nie zmusi abyś robił coś w ASO poza przeglądem na który się dobrowolnie wybrałeś (mówimy o samochodach po okresie gwarancji)
Z całym szacunkiem, ale pomimo tego, że są różni mechanicy (lepsi / gorsi) to głupotą jest twierdzenie, że każdy może wykonać przegląd samochodu. Nie popadajmy w skrajności.

inkaa3
 Wysłana - 7 marzec 2016 22:31      [zgłoszenie naruszenia]

Ja też mam forda i słyszałam o tym przeglądzie za 279zł. I ponoć nic więcej nie doliczają bo kumpela u nich robiła przegląd i już w tej kwocie jest wliczona wymiana oleju:) Ja muszę też chyba z moim autkiem podjechać póki jest jeszcze taka okazja.

Thomy20
 Wysłana - 8 marzec 2016 20:23      [zgłoszenie naruszenia]

Ale tak jak piszesz za 279zł tylko wymienią ci olej i filtry a gdzie indziej to zrobisz za 150zł

INSOMNIA
 Wysłana - 9 marzec 2016 09:47      [zgłoszenie naruszenia]

Bylem dzis w ASO Volvo w bialym to za wymiane oleju i filtru zaspiewali 360 zl

za wymiane manetki od kierunkowskazu 460 )))))))

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 12 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wymiana oleju i filtrów

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12