Jak szukacie pokoju/apartamentu czy czegokolwiek zeby przenocowac za granica?
Chce teraz jechac na gran canarie na wlasna reke i jest spory problem z pokojami. Znalazlem jeden fajny za 30 e polka wynajmuje 2 osobowy tyle ze moze mi wynajac na 5 dni pozniej 10 dni przerwy i znowu na 7 dni Co nie bardzo mnie urzadza
szukalem na serwisach typu 'bukowac' tyle ze tam glownie hotele a co za tym idzie ceny 200-300e za noc co przy dluzszym pobycie zupelnie sie na kalkuluje.
Mozesz sobie po lewej ustalic jakie ceny Cie interesuja
Do 60e/noc masz naprawde duzy wybor.
Szukaj w googlach pod haslem "Gran Canaria accommodation", na pewno bedzie duzo wiecej stron obcojezycznych, a zatem wiekszy wybor na ten termin.
"Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt"
Poszukalem jeszcze innych stron tego typu. I mam pytanie czy ktos korzystal z takich serwisow? czy sa one bezpieczne? czy mam pewnosc ze jesli zabukuje to po przyjezdzie bede mial pokoj?
ciekawe propozycje na 7 dni za niecale 250 e pokoj 2 osobowy. Czyli tanio w porownaniu do tego co szukalem na wczesniejszej stronie. I o dziwo niby jest wolne - i to nie w jedym hotelu tylko w kilku
Tyle ze jak wchodze na bukowac to pozniej mam zaplate karta i normalnie mam wpisac nr karty itd. Strona zwykla http bez zabezpieczen. ogolnie nie boje sie ze ktos mi ukradnie kase z karty bo moge zaplacic e-karta i przelac tam tylko tyle ile jest wymagane. TYle bardziej mi chodzi o to czy napewno po przyjezdzie bedzie pokoj na mnie czekal...
Jakie macie doswiadczenia z takimi serwisami? Bo jak klikam na wybor hotelu to jest jego adres ale nie ma nawet tel.
Jedynie jest HOTLINE ale dla calego serwisu nie do konkretnego hotelu/apartamentu
"Jestem ubogim czlowiekiem moim skarbem sa rece gotowe...i czyste serce"