FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 836 razy ¬

ROZRYWKA | Gry
Xbox CSV 
[powiadom znajomego]    
Autor "Xbox CSV"   

Revan17
Jedi
 Wysłana - 29 październik 2013 15:41        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Korzystał ktoś z tych kart?
Jest to jakaś nowość, wczoraj dostałem newstellera z jednego ze sklepów z grami i ma być to karta pre-paid doładowująca polskie konto Xbox Live kwotą 50/100/200 zł.
Ostatnio zmigrowałem na polską wersję i jestem ciekaw jak to działa, bo do tej pory jeśli już kupowałem punkty, to tylko w formie zdrapek z MSP, które niby mają być przewalutowywane tylko przez rok, a potem przepadają.

Zmieniony przez - Revan17 w dniu 2013-10-29 15:41:36

Assassins may stalk me, Time may mock thee, But one thing you don't see is Death Upon Me- Revan (As of today)

Moderat
 Wysłana - 29 październik 2013 16:02      [zgłoszenie naruszenia]

microsoft zrezygnował z punktów (MSP) i teraz w sklepie kupuje się za złotówki/euro/dolary.

Więc teraz możesz płacić np. kartą kredytową albo kupić kartę CSV i doładować swoje konto na xbox live czy windows phone i windows store.

jak masz jakieś punkty, to można je wymienić ale trzeba te pieniądze wydać do 1 czerwca 2015 roku bo inaczej przepadną.

raczej dobre posunięcie z ich strony, większa wygoda i wygląda na to, że ceny są niższe.

Zmieniony przez - Moderat w dniu 2013-10-29 16:14:33

Znawca -

Revan17
Jedi
 Wysłana - 29 październik 2013 16:32      [zgłoszenie naruszenia]

tak, wiem jak to działa
chodziło mi raczej o info od kogoś kto to zakupił (jeśli taki ktoś jest na forum), czy działa to tak samo, że od razu doładowuje się konto można z poziomu konsoli kupować, czy są jakieś opóźnienia itp

Assassins may stalk me, Time may mock thee, But one thing you don't see is Death Upon Me- Revan (As of today)

Moderat
 Wysłana - 29 październik 2013 17:28      [zgłoszenie naruszenia]

kupujesz ten kupon z kodem, wklepujesz z poziomu konsoli/strony i automatycznie na twoje konto są dodane pieniądze.

działa tak samo jak z punktami czy abonamentem, automat.

Znawca -

Revan17
Jedi
 Wysłana - 29 październik 2013 18:18       [zgłoszenie naruszenia]

ok, thx

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Xbox CSV