Dziś przywieziona, 2006 rok, import z Włoch. Dobrze prześwietlona, wszystkie śrubki, zapinki i inne duperele w oryginale. Wszystko wskazuje na to że przebieg 13.000 autentyczny. Dodatki: osłona pod silnikiem, oplot na przednim heblu, szersza kierownica.
W planach: przeróbka wydechów u Edka bądź wymiana na dedykowane przeloty, handbary, crashpady, zmiana tylnej lampy na małą, ładną i ledową, ten oryginalny kulfon mnie przeraża
To jest piekne. Masz ochote to walisz wheelie po asfalcie, chcesz polatac po schodach to zaden problem, chcesz posmigac w terenie delikatnie to jedziesz. Swietna maszynka zeby sie wyszalec.
Zrobiłem dziś małą rundke na Yadzi Troche czasu zajmie przestawienie sie ze sporta, pozycja diametralnie inna, ale wygodna. Póki co szpeja nie znam, mocno ostrożnie, ale na mokrym dobrze dupą zamiata przy odkręceniu
A pod siedzeniem jeden z argumentów przemawiających za kupnem tego moto
Troche syfu tzreba bylo zlapac na plastiki
I ze starszą siostrą, która szuka nowego, dobrego właściciela. Też dziś zaliczyłem na niej krótki kurs, bedzie szkoda sie rozstać
zdjęć z tego wypadku nie widziałem, ale słyszałem co nieco, dobrze ze się przesiadam na tyle wolniejszy