Autor |
"ZANIM KUPISZ WIATRÓWKĘ" |
|
ridz
|
|
<<<A ja polecam zajrzeć na [[http://www.ceneo.pl/Wiatrowki]] tutaj możecie sobie porównac ceny i parametry poszczególnych modeli >>>
Właśnie nie ma tu dobrze złożonych testów i porównań- lepiej robić to w ofertach sklepów- tam masz pełne opisy produktów. potem szukaj ceny.
|
 |
|
|
priderock
|
|
<<<Wiatrówa jak idzie?
>>>>
a czego ogolnie szukacie ?
--
<<Właśnie nie ma tu dobrze złożonych testów i porównań- lepiej robić to w ofertach sklepów- tam masz pełne opisy produktów. potem szukaj ceny.>>>
to calkiem sprytne, sam to robie ale z automatu, jakos sie nie zastanawialem nigdy nad streategia,
akurat w temacie wiatrówek to wiem ze w militaria.pl znajde to czego potrzebuje, wiec tam buszuje |
 |
|
|
ridz
|
|
więcej dowiesz się, jak pójdziesz do sklepu, zobaczysz, dotkniesz- weźmiesz do ręki. takich zakupów nic nie zastąpi. |
 |
|
|
ved0r
|
|
No tak, ale nie wszędzie są takie militarne sklepy.
|
ridz
|
|
w największych miastach w Polce znajdziesz bez problemu, nawet pewnie kojarzysz gdzie są. |
 |
|
|
thora
|
|
jeśli nie kojarzysz to wpisz w wyszukiwarkę albo zobacz na ich stronie ;) |
 |
|
|
ridz
|
|
z resztą właśnie po to są sklepy internetowe, w opcji. |
 |
|
|
gredz
|
|
takei poważne zakupy lepiej robić osobiście-wiesz co bierzesz. ale dodatki albo w przypadku gry naprawdę się znasz już to śmiało można robić zakupy internetowo |
 |
|
|
ridz
|
|
oczywiście, że tak. poza tym to o wiele większa frajda ;) |
 |
|
|
gredz
|
|
no to prawda. ja bardzo lubię przebywać w takich sklepach- lepiej chodzić z samego rana, jest mniejszy ruch |
 |
|