ZANIM KUPISZ WIATRÓWKĘ!!!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Ile to razy pojawiały się na forum pytania odnośnie zakupu wiatrówek.
Niestety często było już za późno
Wiele osób już stało się posiadaczami "wiatrówki"
Nie zdając sobie sprawy co kupujemy, ulegamy świetnym bajerom sprzedawców i kupujemy wyreklamowany chiński szmelc, który rzekomo jest super celnym i wytrwałym karabinkiem na dłuuuuugieee lata bardzo dobrej zabawy.
Musimy zdawać sobie sporawe że wybierając Chinkę ryzykujemy utratę palców i dostarczenie nam niepowtarzalnej satysfakcji wywalenia pieniędzy w błoto.
Jedynym ratunkiem jest ztuningowanie Chinki poprzez sprzedaż na alledrogo.
Naprawdę za te 250zł można kupić dobrego iż'a 38 lub Łucznika, oba te karabinki 10 razy przewyższają celnością i wykonaniem chińskie buble.
Sam posiadam iż'a 38 z uszczelką zepto i sprężyną od slavi, od który ma już 29 lat
I zostało wystrzelone z niego..oj duuuuuuuuuuużooo paczek śrutu, i jak na razie nie było żadnej awarii, dosłownie!!!
I w ogóle zapraszam do lektury [bron.iweb.pl]
Bo naprawdę warto.
Mocny, tylko szkoda że w plastikowym łożu, mogłeś kupić w drewnianym
Według mnie jeśli chce się mieć tanią mocną i celną wiatrówkę to powinno się kupić Diane 35, w Polsce około 1400zł.. wiem drogo, ale zato w niemczech na [www.egun.de] kosztuje 80-100 euro
I nie ma najmneijszych problemów z wysyłką, nie znajdziecie tam oszustów takich jak na alledrogo, niemcy są bardziej uprzejmi, mówie tak choć ich nie lubie
nie kupywałem ja na necie tylko w sklepie, to dokładnie odejrzałemk. dreszta ja i tak strzelcem amatorem jestem
to nie plastik, to odpowiednie kompozyty, nie miej trwałe od drewna
tak, ale drewno jest piękniejsze i ma ten urok