FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5060 razy ¬

ROZRYWKA | Praca
Zakład Doskonalenia Zawodowego- Kursy budowlane. 
[powiadom znajomego]    
Autor "Zakład Doskonalenia Zawodowego- Kursy budowlane."   

Turbonegro
 Wysłana - 30 sierpień 2017 19:58        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema. Czy ktoś jest w stanie wypowiedzieć się na temat Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Poznaniu? Czy warto zapisać się na kurs Glazurnik/ Płytkarz. Na stronie internetowej jest napisane, że posiadają poligon budowlany do ćwiczeń umiejętności. Chciałbym wiedzieć czy warto zapłacić za taki kurs, czy czegoś się tam nauczę? A może to po prostu naciąganie, tak jak większość tych szkółek policealnych? Zapraszam do wypowiedzi. [zdz.poznan.pl/kursy-i-szkolenia-budowlane/]

traken
 Wysłana - 1 wrzesień 2017 18:57      [zgłoszenie naruszenia]

Moim zdaniem nie warto, najlepsza droga do zdobycia fachu to przyuczenie u doświadczonego glazurnika. Porobił byś z rok jako pomocnik (fugowanie, itp) to byś pojęcia nabrał. Na takim kursie w 2 tyg nie wiele Cię nauczą.

Robot-Man
 Wysłana - 13 wrzesień 2017 22:23      [zgłoszenie naruszenia]

kurs nic nie warty, najwyzj odstaniesz certyfikat, ktorym sie bedzieszmogl podetrzec
najlepsza droga to jw albo samemu w garazu cos podzialac, jutub, literatura, obczaj narzedzia glazurnika i sie zastanow do czego to moze sluzyc, itp
ja podpatrzylem jak robia inni fliziarze i u siebie kafelki polozylem sam pierwszy raz w zyciu, nie odpadaja, nie sa gluche, nikt sie nie wywrocil takze propsuje siebie

woroczu, wybieram cie!

Giddens
 Wysłana - 14 wrzesień 2017 13:38       [zgłoszenie naruszenia]

odpusc kursy

tylko praktyka

Już podałem imię Janusz
A turysta to mój zawód

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Zakład Doskonalenia Zawodowego- Kursy budowlane.