Autor |
"Zakochałem się nieszczęśliwie" |
|
termik
|
|
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
|
|
drimkast
|
|
Wezcie mnie przynajmniej nie dobijajcie jak nie macie nic madrego do powiedzienia... |
 |
|
|
VooDooMan
|
|
|
|
gorum
|
|
a nie wiem czy sie je, wciaga, wbija czy ki*****, narko to narko a w takim wieku to juz szczegolna glupota. nie mniejsza niz terminal jazdaaaaa
nie dobijac Cie autorze ? to powiem tyle ze Ci przejdzie predzej czy pozniej, nie jeden to przezywal, niejednego zostawila kobieta/narzeczona/zona i ludzie jakos sobie radza. nie masz wiekszych problemow ze sie takimi glupotami przejmujesz ? po wakacjach bedziesz myslal "****a jaki ja glupi bylem". nie mowie zebys szukal sobie jakas laske cy ki cholera ale to nie jest milosc i napewno to nie jest laska z ktora miales spedzic reszte zycia
powiec rodzicom o jakich glupotach myslisz, dadza Ci cos do roboty to przestaniesz sie tym przejmowac. nie wiem czego jeszcze oczekujesz, pisemnego oswiadczenia wraz z podpisami ludzi z inso ze Ci przejdzie ?
|
Bongo_z
|
|
|
|
karolo8989
|
|
idealny temat na poprawę humoru
|
|