FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7263 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
Zakochalem sie w dziewczynie z internetu 
[powiadom znajomego]    
Autor "Zakochalem sie w dziewczynie z internetu"   

hulio
 Wysłana - 1 październik 2017 21:16      [zgłoszenie naruszenia]

No widzisz jak miałeś na nią wyłożone to pisała, że się z Tobą będzie bzykać, a Ty albo piszesz jej maile jak jakiś pisarz albo całkowicie zrywasz kontakt z obiektem pożądania bo nie dajesz sobie rady z sytuacją.

Napisz, że musiałeś trochę ochłonąć i Ci sie to udało i od tej pory pisz z nią ale bardziej na luzie i doprowadź do spotkania.

Więcej nie napiszę, jak jesteś mądry to tak zrobisz a jak nie to cierp i życie samo Cię nauczy ;)

Azazal
 Wysłana - 1 październik 2017 21:31      [zgłoszenie naruszenia]

wiem, wiem. Ja na razie skupie sie na gotowaniu, bo co jak co umawialismy sie, ze przyjade do niej jej gotowac a ona pokazac mi ze weganizm to nie tylko ziarna. A tak w ogole to napisala mi jeszcze ze jakbym do niej przyjechal to wessaloby mnie w posciel. Mysle, ze jej glownie chodzi o mojego ****a, bo od poczatku zawsze schodzila na te tematy, heheh. Jednak mozg sobie nie daje rady z tym na razie.
Dzieki za odpowiedzi poprawiles mi humor. Na razie staram sie ochlonac.

hulio
 Wysłana - 2 październik 2017 01:18      [zgłoszenie naruszenia]

Cieszę się. Lepiej jest rozmawiać niż pisać, nie uważasz?
Popisać trochę, a później rozmawiać, ja tak robię, bo wkurza mnie to ciągłę klikanie.

Azazal
 Wysłana - 2 październik 2017 09:21      [zgłoszenie naruszenia]

no zobaczymy. Ja mieszkam w anglii bo tam muzykuje, i raczej nie spotkam sie z nia w tym roku, zreszta ona pisala mi kiedys, ze rozprawiczy mnie przez telefon. Co ciekawe ona sama wyszla z inicjatywa i poruszala tematy o seksie, pisala mi ze bede jej gral na pupie ;D. Zobaczymy, ja teraz mysle, zeby z nia pogadac przez telefon, wiem, ze pogadamy, tylko kiedy to nie wiem. Milego dnia ;)

hulio
 Wysłana - 3 październik 2017 04:07      [zgłoszenie naruszenia]

To już lepiej przez skajpa niech Cię rozprawiczy ;)
A wiesz na pewno, że skajp ma opcję nagrywania i będziesz mógł do tego wracać. Uważaj na dżihadystów skoro grasz metal na koncertach.

Azazal
 Wysłana - 3 październik 2017 09:30      [zgłoszenie naruszenia]

rock n roll ;P. Pozdro :D

hulio
 Wysłana - 3 październik 2017 23:46      [zgłoszenie naruszenia]

sex drugs rocn' n roll

To ostatnie już masz, drugiego nie polecam, a pierwsze w drodze, tylko musisz zachować zimną krew ;)

Pozdrawiam.

Azazal
 Wysłana - 5 październik 2017 21:14      [zgłoszenie naruszenia]

skoro tak piszesz... Zobaczymy. Dzieki w kazdym razie

max-scifi
 Wysłana - 18 czerwiec 2018 15:14      [zgłoszenie naruszenia]

Dobra, masz kolo zobowiązanie wobec inso. Zaczałeś tu temat to kontnuuj :D

btw. co zostało przeczytane, nie może zostać "odprzeczytane"

Azazal
 Wysłana - 11 sierpień 2018 19:19       [zgłoszenie naruszenia]

no mam koleżankę którą poznałem w internecie
i ona ma z nią kontakt telefoniczny ;<
i jej powiedziala, ze chce się z nią spotkać, a ona że za pozno ze sie z kims spotyka
a teraz mi napisala ze ona chlopaka ma a ja czy sie caluja a ona ze na bank sie całowała i pewnie seksy a ja się załamałem ;(

i teraz mam na nią ochootę a nigdy nie miałem na nikogo ochoty, jestem prawiczkiem. jak sobie pomysle ze ktos mi ją obmacuje to nic na mnie tak nie działa ;<
czuje sie wydymany na uczucia.
znowu się rozpaliłem papierosami przez nią

nie wyrabiam przez tą bezradność. cały czas czuje ze laska mnie dyma a ja nic nie mogę zrobić ;/

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Zakochalem sie w dziewczynie z internetu

Strony: 1 2