Autor |
"Zbigniew Ziobro zaczyna działać" |
|
SteStifler
|
Policja
|
|
Wysłana - 15 marzec 2016 20:04 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
pavlo90
|
|
blablabla
gadac kazdy z nich gada i co i gofno dalej jest |
 |
|
|
SteStifler
|
Policja
|
|
Zobaczysz jeszcze miesiąc, dwa a wyjdziesz na ulice i Policja bedzie robić łapanki i zamykać zbirów. Obywatel bedzie szanowany, a przestepca bedzie miał minimum praw
|
melvinmik
|
|
Co by nie mówić, Ziobro ma praktykę w prowokacjach i na******laniu łapówkarzy pokroju Blidy. |
 |
|
|
pelikan19
|
|
"Zobaczysz jeszcze miesiąc, dwa a wyjdziesz na ulice i Policja bedzie robić łapanki
i zamykać zbirów. Obywatel bedzie szanowany, a przestepca bedzie miał minimum praw "
W kategorii Żart przyznaje pierwsze miejsce. A te minimum praw przestepcy
to z jakiego demokratycznego kraju wzór? |
 |
|
|
SteStifler
|
Policja
|
|
A dlaczego wzorować się na innych krajach którzy zyją z drastycznie niesprawiedliwym ustawodawstwem, co się ku temu przyczynia prawo miedzynarodowe - unia europejska, rada europy i inne organizacje które skupiają sie na tym aby zapewnić bezpieczeństwo przestępcy KOSZTEM BEZPIECZEŃstwa Pokrzydzonego w postępowaniu karnym.
Dlaczego mamy sie ubiegąć o prawa złych ludzi kosztem tych dobrych?
Jak komus cos dajemy- drugiej osobie trzeba to zabrać, tak jest w sprawach karnych.
|
pelikan19
|
|
A dlaczego wzorować się na innych krajach którzy zyją z drastycznie niesprawiedliwym ustawodawstwem
Czyli o ile dobrze zrozumiałem nie masz zielonego pojecia o czym piszesz inaczej zaproponowałbyś zmiane konkretnych
ustaw pisząc które jak i dlaczego powinny zostać zmienione.
"Zobaczysz jeszcze miesiąc, dwa a wyjdziesz na ulice i Policja bedzie robić łapanki
i zamykać zbirów
A może chociaż potrafisz wyjaśnić jak należy powyższe zdanie rozumieć?
Dlaczego mamy sie ubiegąć o prawa złych ludzi kosztem tych dobrych?
A tak konkretnie do komu chcesz jakie prawa dodać bądz zabrać? |
 |
|
|
SteStifler
|
Policja
|
|
Nie wiesz z kim gadasz jestem prawnikiem
rozumiesz co to jest prawo/ LAW?? wyobrazasz to sobie jaki prestiż??
Zmieniony przez - SteStifler w dniu 2016-03-16 15:38:41
|
pelikan19
|
|
Sorry Drogi Prawniku...do dziś sądziłem że Prawnik to człowiek inteligentny który jesli coś zaklada to pisze dlaczego
to zakłada i co za tym przemawia że tak sie stanie jak również jaka z tego wypływa korzyść. Obawiam sie Panie Prawniku
że znajomość procesów karnych to z serialu Sedzia Anna Maria Wesołowska Pan Prawnik czerpie. Pytania co Pan Prawnik
zmieni w ustawach nadal aktualne....no chyba że to taki prawnik....
|
 |
|
|
blublaty
|
|
|
|
matand
|
|
Bedą łapać za brak światełka czy inne pierdoły. Czyli bronić przed samym sobą i dalej otumaniać ludzi.
Narobi się wieć krawężników i innych całych funkcjonaryjuszów, trzeba będzie to opłacić, bedzie to wyłudzać pieniądze od ludzi
...a tym samym jednocześnie za kilka nie będzie miał nas kto leczyć
Zmieniony przez - matand w dniu 2016-03-16 19:50:44
 |
|