Sahar - a po co?
Xero pisał, że cały czas uwaza, ze jestem bezrobotnym mitomanem internetowym, ktory tutaj wszystko zmyśla
Hail Gods Of War
****a ale serio mówie. Ostro się w****iłem... Jakie te kobiety są po***ane.
No Panowie ****A! To my mamy być sprite a one pragnienie
a dlaczego tak robiła?
bo własnie byłem kiedyś miły i miałem dokładnie takie przekonania, jak Ty kolego Xero"
A gdybyś nie był miły, stosowałbyś tą słynną "olewkę" to na pewno była by Ci wierna co nie? Po prostu miałeś lub masz pecha i trafiasz na jakby to powiedzieć... puszczalskie?
Wiem, że w dzisiejszych czasach jest taki pogląd, że bogate gnoje nie szanujące kobiet mają największe powodzenie. To jest prawda, ale na pewno nie dotyczy małżeństw.
Wracając do tematu. CoQto mam do Ciebie pytanie. Ta Twoja była panna, to z tym gościem się całowała czy dała mu buzi, jak to napisałeś. To jest zasadnicza różnica. W sumie jeśli o mnie chodzi, to zdrada jest tutaj na wyrost, ale każdy ma inne poglądy. Chociaż nie wiadomo jak to wyglądało w rzeczywistości. Z drugiej strony, to teraz będziesz mieć więcej czasu, na inne rozrywki, np motocykle
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.