Autor |
"Zdradziła Mnie K***A!" |
|
Saymonn
|
|
|
|
piotrusxtc
|
|
no to się grubo mylisz, bo są takie dziwczyny którym Miłość w głowie a seks jest tylko jej dopełnieniem.
po tym co piszesz wnioskuje jednak ze masz kompleksy na tym punkcie (seks, kobiety) a ta rzekoma twoja filozofia zyciowa jest tylko usprawiedliwieniem siebie przed samym soba oraz otaczajacymi cie ludzmi.
Znawca -
 |
|
|
Saymonn
|
|
|
|
piotrusxtc
|
|
hm... rozwijajac ostatnia wypowiedz saymona dodam ze mnie tez a to dlatego ze:
-maja chore zasady
-sa nudni
-zero spontana
-moralizuja
-pouczaja
-czuja sie medrcami zyciowymi
a tak naprawde gowno o zyciu wiedza bo wszystko co przyjemne i ciekawe jest dla nich be.
wybacz szymusiu, masz buziaka w nagrode
Zmieniony przez - piotrusxtc w dniu 2007-04-12 20:29:39
Znawca -
 |
|
|
vimario
|
|
wy macie swoje racje ja mam swoje, chciałem się podzielić nimi z wami i dowiedzieć się jak to wszystko postrzegacie, ale jak widać - mało tu normalnych ludzi.
|
 |
|
|
Liar
|
Irish
|
|
"normalnych" eh znowu to niefortunne slowo...
W ogole nie wiem o co cale to halo... jedni lubia marolade inni ser (czy jakos tak...)
Nie mam ochoty nikogo bronic ale ktos inny moze uwazac ludzi ktorzy"
"-maja chore zasady
-sa nudni
-zero spontana
-moralizuja
-pouczaja
-czuja sie medrcami zyciowymi "
dla niektorych moga byc wlasnie inetesujacy...
Nie wiem jaki jest cel waszej klutni; chcecie zmienic czyjes poglady?
|
|
Saymonn
|
|
no i dowiedziałes sie jak to postrzegamy,na co ****a liczyłes,na oklaski? to nie przedszkole,ze wszyscy ci przytakuja
vimario próbuje nam na siłe udowodnić,ze my jesteśmy ble,a on jest ideałem czlowieka...
Zmieniony przez - Saymonn w dniu 2007-04-12 20:46:02 |
 |
|
|
piotrusxtc
|
|
wypraszam sobie
czy kiedy powiedziales to co myslisz to wyzwalem cie od po***ow etc? To dosc burzliwa i kontrowersyjna wymiana zdan ale utrzymana w kulturze. Pewnie idealnym dla ciebie byloby, gdybysmy po twoich wypowiedziach powiedzieli tak, masz racje, swiat schodzi na kurvy i jestesmy z toba. Tak sie nie stalo i nie stanie sie nigdy bo nie mozesz moralizowac ludzi na sile. Istnieje miedzy naszymi pogladami ogromna przepasc. Jedyne co mozesz zrobic to zaakceptowac fakt, iz sa ludzie o innych pogladach. Nazywaja to tolerancja
Znawca -
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
tylko to jest tak, że coraz więcej osób postrzega to jak np Saymon, czy piotrus, jak ja, a juz naprawde nieliczni wierza w takie "swietosci" o jakich pisze vimario
wniosek nasuwa sie sam, chociaz kolega powinien sie cieszyc, tyle "niewiernych" czeka na nawrocenie
|
|
hallucyon
|
|
a dymales juz czy to wbrew nauczaniu waszego guru (szefa radia czy lidera partii)???
ich guru siedzi znacznie wyzej |
 |
|