Autor |
"Ziolo i psychotropy" |
|
ORGANNER
|
|
Wysłana - 10 marzec 2005 20:46 | zgłoś naruszenie regulaminu
Elo, to moj pierwszy post tutaj. Na wstepie mowie ,ze oczekuje konkretnej odpowiedzi. Jak wiadomo zarzywanie psychotropow (nie jazdowo, tylko stale leczenie ;)) i jednoczesne zazywanie jakich kolwiek narkotykow nie jest zbyt korzystne dla organizmu czlowieka. I teraz wlasnie moje pytanie, czy ktos robil juz cos takiego? Jezeli tak jak duze jest prawdopodobienstwo ,ze cos nam sie stanie? I w koncu jakie moga byc skutki? Znajomy jest na terapii farmakologicznej (Seroxat - 1 tab. codziennie) i 2-4 razy w tygodniu przypala holendra. Dziekuje za odpowiedzi i narazie.
| |
|
 |
|
|
loker100
|
|
Co do kwesti fizycznej, nie powinno się nic stać, ziółko można mieszać prawie ze wszystkim, co innego z innymi dragami czy tam alkoholem.
Jednak skoro bierze psychotropy, to pewnie jest w trakcie jakies depresji czy cóś takiego, a mj może pogorszyć jeszcze stan psychiczny tego człowieka.
|
booe
|
biały miś
|
|
tez wydaje mi sie ze typowo fizycznych negatywów nie powinno być. gorzej z głową. u niektórych samo palenie wywołuje schizy, w połaczeniu z psychotropami moze być niedobrze |
Ekspert -
 |
|
|
bunchet
|
|
|
|
TURBOX
|
|
|
|
Fana
|
|
Nie wiem czy poprzez pomieszanie sporej ilosci odczuc umyslowych nie dojdzie do negatywnych odczuc fizycznych?
Osobiscie nie preferuje mieszania specyfikow(a co za tym idzie faz) - jak juz na cos sie decyduje to jade na tym do konca |
Specjalista -
 |
|
|
ORGANNER
|
|
zapomnieliscie chyba ,ze marichuana leczy glowy chore ^______________________^ |
 |
|
|
Hadouken
|
|
ORGANNER-nie kazdemu. Znam osoby co po prostu nie moga palic bo lapia takie amsakryczne doliny, ze trzeba wrecz ich pilnowac zeby nic sobie nie zrobili.
Specjalista -
 |
|
|
booe
|
biały miś
|
|
|
|
Kos_a
|
|
A ja mam inne pytanie, troche amatorskie ale nie śmiejcie sie
Czy zioło może uzależnić w dawkach spożywanych raz na 3 miesiące???
No i przede wszystkim jak rozpoznać ściemniony towar, że np. zmieszany jest z herą czy koką, a jeżeli już nie rozpoznamy to czy można sie od takiego gówna uzależnić??
Z góry dzieki za odp.
Pozdrawiam.
|
booe
|
biały miś
|
|
|