Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Pochwalony. Istnieje możliwość zmiany adresu na nowy gdy nie mam żadnej możliwości wejść na stary (zapomniane hasło na amen) ? ______________________________ Sierżant Stodenko
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Pochwalony. Istnieje możliwość zmiany adresu na nowy gdy nie mam żadnej możliwości wejść na stary (zapomniane hasło na amen) ? ______________________________ Sierżant Stodenko
Wejdź w edycję konta, wpisz 2 x nowy mail i gotowe. _______________________________ ŚMIERĆ FRAJEROM!
Wejdź w edycję konta ..... czyjego ? _______________________________ proste jak koło
1.Edycja konta. 2. Logowanie 3.Zmiana maila: _______________________________ ŚMIERĆ FRAJEROM!
Puł miljona lat tu nie byłem a w opcje nigdy nie zaglądałem. Haraszo haraszo . _______________________________ Sierżant Stodenko
2. Logowanie wlasnie o to mi chodzilo pytal o zmiene maila, przy braku mozliwosci zalogowania sie a nie zmieni maila, bo sie nie zaloguje (brak hasla) a jak odzyska haslo (poda login lub e-mail) to juz nie musi go zmieniac Zmieniony przez - etom w dniu 2015-04-03 00:06:35 _______________________________ proste jak koło
on się nie może zalogować na starego maila a nie na konto swoją drogą Alfa czy ja dobrze pamiętam że Ty dawno temu to wrzucałeś jakieś rasistowskie rzeczy do chamskich?
J/w. Pozatym pomyśl, jak mógłby napisać posta w adm. jeśli nie mógłby się zalogować na forum? Co za łeb. Zmieniony przez - bread w dniu 2015-04-03 15:23:07 _______________________________ ŚMIERĆ FRAJEROM!