Autor |
"Zniszczony mózg" |
|
Bonn
|
|
|
|
max-scifi
|
|
na moje to żeś pozamiatał kozaku. samiec alfa to nie civl u prostaczek spod budki z piwem.a troche tak sie zachowywałeś.
do SS też trzeba dorosnąć.
dajcie sobie spokoj po prostu.
szukaj dziewuchy z zaburząną relacją z ojcem - takie lubią być szmacone a nawet jak dostanie w pysk, to praktyka pokazuje ze jeszcze przeprosi.
Zmieniony przez - max-scifi w dniu 2016-10-12 17:51:23 |
 |
|
|
Przekorny
|
|
Max weź s******laj:D dobra zamknijcie ten temat, wy sami potrzebujecie pomocy.
edit. Qrwa powiedzcie co moge zrobic a nie co zrobilem to wiem.I chodzi o tę jedną osobę a nie ****a jakies ***ane karyny, ja nie jestem Sebkiem.
Zmieniony przez - Przekorny w dniu 2016-10-12 20:58:35 |
 |
|
|
Bonn
|
|
|
|
Przekorny
|
|
Czy wy ****a jestescie ***nieci, ktos rzucil samiec alfa a Wy ****a gadacie jakbym sam sie tak nazywal.Nie jestem zadnym ****a samcem alfa, wyzszym samcem, ani ****a krolem stada.Generalnie, wydaje mi się, że wiem. Ale chce uslyszec zdanie kogos bardziej doswiadczonego a przede wszystkim szczerego bo inni ludzie tu raczej nie siedzą.Stad ten temat.Pytam co moge zrobic zeby ja odzyskac i tylko na to prosze odpowiadac:> |
 |
|
|
Bonn
|
|
|
|
Przekorny
|
|
Tak jestem wiarygodny, moze dalej jestem nerwusem ale juz bym jej nigdy nie wyzwal itp. |
 |
|
|
Bonn
|
|
|
|
Przekorny
|
|
Gdy z nia rozmawiam jestem spokojny, nie w tym problem.Ona w to nie wierzy, bo sie boi, ze znowu sie taki stane za rok czy dwa a czas leci. |
 |
|
|
Bonn
|
|
|