FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 2431 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
Zostawić, próbować, co dalej? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Zostawić, próbować, co dalej?"   

INSOMNIA
 Wysłana - 23 luty 2009 20:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Sprawa ma się następująco. Spotykałem się z dziewczyną, nie byliśmy jeszcze na etapie związku, ale wszystko było na dobrej drodze...

Jednak na skutek nieszczęśliwych wypadków, po dużej ilości alko, przelizałem się z kimś innym. Oczywiście włączył mi się moralniak i sam jej o wszystkim powiedziałem, bo lepiej żeby dowiedziała się ode mnie niż od osób postronnych.

Po rozmowie niestety stało się to, co podejrzewałem, czyli lekko mówiąc zawiodła się na mnie itp... Dowiedziałem się, że nie wie czy dostanę szansę, ale na razie nie mówi mi 'spier*dalaj' ani nic...

I co ja mam teraz robić? Jak jej pokazać, że mi na niej zależy, a ten jeden głupi incydent to był tylko wielki błąd, który nigdy więcej się nie powtórzy? Czy może zostawić ją w spokoju i dać jej czas na przemyślenie wszystkiego itp?

Andromedaa
 Wysłana - 23 luty 2009 20:13      [zgłoszenie naruszenia]

Zostaw ją w spokoju, jak dorośniesz do odpowiedzialnego podchodzenia do związku to spróbuj z jakąś inną.

Ekspert -

sIacker
 Wysłana - 23 luty 2009 21:29      [zgłoszenie naruszenia]

'przelizałem się z kimś innym'

z dziewczyna chociaz?

nic nie rob, pewnie masz okolo 16 lat wiec ten zwiazek i tak by sie skonczyl szybko, poszukaj se innej

alyyy
 Wysłana - 23 luty 2009 21:58      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm...myslę,że czasami wiek nie ma wpłyu na dojrzałość.ale jesli postepujesz w ten sposob,ze calujesz sie z innymi dziewczynami,za plecami swojej,to albo wiecej juz nie pij,albo najlepiej daj jej spokoj. bedziecie mieli czas,zeby zobaczyc jak wam na sobie zalezy,moze akurat okaze sie,iz nie mozecie bez siebie zyc;)

AdrianHose
 Wysłana - 23 luty 2009 22:21      [zgłoszenie naruszenia]

jak nie byliscie w "zwiazku" (pewnie nie pytales jej jeszcze o chodzenie ) to po co przepraszales i wogole jej o tym mowiles po co ? Nie wyszedles na tym dobrze i ona juz na Ciebie nie patrzy tak jak bys tego chcial

fenol_one
gdzie podpis? :(
 Wysłana - 24 luty 2009 15:46      [zgłoszenie naruszenia]

kolejny przesadnie szczery, którego męczyły wyrzuty sumienia?? dajcie już spokój z byciem w 100% szczerym, może da wam to spokój umysłu, ale poza tym nic dobrego to nie daje

jak nie byłeś z nią to po co jej się spowiadać, szczególnie gdy sytuacja wyszła pod wpływem alko, nierozumiem tego

Lubię swoje przeciętne życie :-)
Pan Kierownik!

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 24 luty 2009 16:49      [zgłoszenie naruszenia]

co za roznica czy pod wplywem alko czy nie? alkohol nie wylacza odpowiedzialnosci. jak ktos mysli, ze sie moze na***ac i robic co mu sie zywnie podoba to bardzo sie myli. ja bym zdrady nie wybaczyla bez wzgledu na to czy wlal w siebie 0,5 0,7 czy moze wiecej wodki.

fenol_one
gdzie podpis? :(
 Wysłana - 24 luty 2009 17:05      [zgłoszenie naruszenia]

kle0_ a jeżeli Twój partner leży na***any jak świnia, ledwo na oczy widzi i jakaś panienka zaczyna go całować, a on nie jest w stanie jej odepchnąć?? To co wtedy?? Też zdrada?? bo moim zdaniem nie, są takie przypadki, kiedy nie ma zdrady.

Lubię swoje przeciętne życie :-)
Pan Kierownik!

Specjalista -

razor2
 Wysłana - 24 luty 2009 17:18      [zgłoszenie naruszenia]

He, przelizał sie z kimś innym dobre.

INSOMNIA
 Wysłana - 24 luty 2009 17:48      [zgłoszenie naruszenia]

sorry, ale nawet jak leze na***ana jak swinia to i tak mialabym poczucie, ze to jakis obcy osobnik nie moj facet sie do mnie dobiera. wiec w druga strone tego samego oczekuje. jak ktos nad soba panowac nie umie-niech nie pije.

INSOMNIA
 Wysłana - 24 luty 2009 17:55      [zgłoszenie naruszenia]

dobra, skasujcie modowie, nie chce słuchać referatów nt. mojego zachowania, gdyż doskonale wiem, co zrobiłem...

pierwsza odpowiedź wystarczyła, do zamknięcia.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Zostawić, próbować, co dalej?

Strony: 1 2 3