Autor |
"Zwariowana praca, podzielcie sie wrazeniami;-)" |
|
lucas761
|
|
Hmm dla mnie szalona była jedna praca. Kiedyś pracowałem w urzędzie gminy wraz z jednym kumplem i 6 młodymi siksami w 'brygadzie'. No i w czasie zamieszania wokół wyborów władz mieliśmy miesiać luzu, takiego ze praktycznie nikt nie patrzył czy jesteśmy czy nas nie ma. No i wtedy sie imprezowaliśmy. A chyba nikomu nie musze mówić co sie dzieje jak sie wpuści na impreze 6 kobit na 2 facetów. To poczucie konkurencji u kobiet jest super
|
LeParkour
|
|
Rok temu pracowałem na lakierni. Po pierwszym tygodniu na pierwszej w moim życiu nocnej zmianie poszedłem na przerwę 10 minutową i obudziłem się po 2 godzinach na ziemii. heheheh Troche mi się przysnęło. Wracam na swoje stanowisko pracy a tam brygadzista z uśmiechem mnie wita , troche zaspanego i mówi:..... Nooooo kolego Po tygodniu już zasypiać na nocce? To nawet najstarsi pracownicy tego nie robią. A ja na to że : Co mi ścieme wali skoro widziałem jak reszta śpi gdzieś pochowanych za paletami. A on spojrzał na mnie i mówi: Tak, śpią ale nie ****a centralnie pod kamerą monitorującą pracę ludzi!!!!!!!!!!! Bahahahah
Po misiącu chcieli mnie wywalić ale w porę się zorientowałem i wziołem jeszcze miesiąc zwolnienia chorobowego z które mi oczywiście zapłacili buahahahah
|
 |
|
|
lucas761
|
|
he, ja też mam kamery w firmie, alejuż doskonale wiem jak sie o******lać zeby kamery widziały ze cięzko pracuje
|
Gianluigi
|
|
Pracowałem z kumplem w firmie ogrodniczej.Trudniliśmy sie zakładaniem nawadniania ogrodowego,budowa skalniaków i takie tak inne.kiedys dostaliśmy zlecenie ze mamy połozyc linie kroplujaca(nawodnienie które biegnie pod gleba)na całym ogrodzie no to jak nigdy nic załozyliśmy a inny kumpel w tym czasie kopał oczko wodne i niewswiadomie poprzecinał line łopata.Za tydzień właciciel zadzwonił ze ma powódz w ogródku i wielka kałuza stoi na srodku.
Pamietem jeszcze kiedyś jak pojechaliśmy po marmur do hurtowni i szef nam kazał dwa razy po 250kg załadowac no a my stwierdziliśmy ze jak 500kg załadujemy to nic sie nie stanie.Dzieki Bogu ze nam zawieszenia nie urwało
|
ziomekkk
|
hooligans
|
|
|
|
Malevin
|
|
|
|
Dj Tiesto
|
|
|
|
Robson_87
|
|
taki to juz fach |
 |
|
|
osiema
|
|
ano
 |
|
|
kulmas
|
|

odswiezam. Osoba opisywana stoi kolo mnie.
ogolnie w pracy ktorej robilem pracowalo kilku przetypow.
ale najlepszy byl Alek łowca szparek<-Polak, student informatyki na uniwerku w łodzi, dlugie wlosy.
Myslalem i nadal mysle, ze ma lekkiego downa. Typ potrafil w***ac sie w kazda gadke z tematem innym o 180 stopni i nawijac 10 minut< po jakims czasie mowilismy mu zeby *******lal >
no i nastepujaca akcja<fabryka przerabiajaca groszek>.
Alek wywozi z miejsca pracy pudlo napelnione do polowy kamieniami. Pytam sie go po co je wystawil skoro jest ich tak malo.
w tym momencie spojrzenie i :
- Zobaczysz.
Ja: ale co zobacze?
-On zobaczysz za 2 godziny
Ja: ale co ****a?
-On: zobaczysz, ze nie uda ci sie wyrzucic tych kamieni.
No i tu zaczelo sie. Typ zaczal mi robic wyklad, ze wozek nie podniesie pudla, a nawet jak podniesie to nie przekrece ramienia, bo to duza masa bedzie i sila spowoduje..... i du 1 minuta gadania.
Typ malo tego, potrafil wpatrywac sie w maszyne 1 godzine, a za plecami mu sie cos psulo. Jak widzial, ze trzeba komus pomoc to uciekal do siebie. A na pytanie: dlaczego nie pomogles? bo nie )))))))
 |
|