Autor |
"Związek z dziewczyną z innego wyznania... ma sens ??" |
|
Daer
|
|
To Ty rozmawiasz ostro - krzyczysz (wielkie litery),pouczasz i zacząłeś atakować osobiście, ja tylko się dostosowałem
A trwaj sobie w swoich błędnych przekonaniach, co mi tam.
Wiesz o Piśmie więcej niż duchowni, lepiej znasz podejście Świadków Jehowy do transfuzji krwi niż oni sami, więc szkoda słów.
Edit:
By zakończyć wyjaśnij mi sens zdania Pozatym wg biblii to nie zabieranie szansy na zycie A JEJ DANIE W WYNIKU BEZWZGLEDNEGO POSLUSZENSTWA BOGU ciemniaczku - za Chiny nie rozumiem Nie przeprowadzenie transfuzji krwi to danie szansy na życie? Powiedz to mojemu bratu, który tylko dzięki temu żyje i tysiącom innych takich ludzi.
Świadek Jehowy może nie zgodzić się na transfuzję krwi u siebie, ale jeżeli chodzi o Jego dziecko - nie ma prawa mu odbierać prawa do życia w imię swoich bzdurnych przekonań. Przecież takie dziecko wcale nie musi byćtakim sekciarzem, prawda?
nie ma nic o cpaniu a wisz ze pismo zabrania cpac
biblia (...) kaze sznowac zdrowie
Sam sobie odpowiadasz?
nie ma nic bezposrednio o transfuzji a twierdzisz ze jest dozwolona skoro sa wskazowki ze nie jest
Nie twierdzę, że Biblia zezwala na transfuzję - twierdzę, że nie zabrania. Jest różnica. To, że jacyś członkowie jakiejś sekty mają swoje zdanie nie upoważnia ich do zabijania własnych dzieci.
Zmieniony przez - Daer w dniu 2005-05-30 20:48:47
|
|
Daer
|
|
|
|
Helevorn
|
|

1) Skonczcie z wyzwiskami.
2) Gral zacznij edytowac posty, zamiast pisac 4 jeden pod drugim, ok?
3) Do niczego nie zmuszam ale moglibyscie skonczyc tutaj ta dyskusje i przeniesc ja do innego dzialu np. Filozofia.
 |
|
|
Daer
|
|
|
|
nioonia
|
|
|
|
LepszyBrat
|
|
hmm... z wypowiedzi grala i bera to tal patrzac to oboje macie po trochu racji i zaden z was nie przekona drugiego.:) |
 |
|
|
Daer
|
|
|
|
Gralu
|
| Wysłana - 31 maj 2005 13:55 Usunięta przez Gosia_p za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
nioonia
|
|
przepraszam, "typu nioonia"?! jakiego typu? to mnie obrazilo..
ja sie nie wypowiadam bo nie umialabym tak jak Daer wiec ... i ty tez nie umiesz wiec nie powinienes - takie jest moje zdanie |
Znawca -
 |
|
|
Gosia_p
|
|
skoro obrazilo to kasujemy
ale wytlumaczyc mozesz co i jak  |
Ekspert -
 |
|