Jestem zainteresowany w niedalekiej przyszlosci kupna ww. rasy.Prosilbym o jakies informacje zwiazane z rasami typu bull tj. bullterrier (takze ten miniaturowy), staffordshire bullterrier. Oprocz tego jezeli ktos zna adresy jakis dobrych hodowli, gdzie mozna takiego psiaka kupic.
Czy to prawda ze kazdy maly pies demoluje meble,fotele,itp - jak to jest z bullterrierami??
Za pomocne info z gory dziekuje i stawiam piwo zwane SOG - beer :D
GARY_25, Pozdrawia.
Moderator dzialu Combat / Samoobrona.
"Najwy¿sza ga³±z nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
[http://www.bullterrier.dl.pl/]
[www2.dogomania.pl/hodowcy/rasa438/]
To narazie tyle.Jak bym wiedziala wczesnie to dala bym ci namiary na moja znajoma ktorej suka niedawno miala szczenieta. Ale teraz to zapozno.Mam nadzieje ze znajdziesz cos interesujaceg.
Gary nie mam gdyz brak mi warunkow na jakiegokolwiek pieska. Bojowe psy lubie a znich najbardziej cane corso, ale jak bym miala wybrac z wszystkich ras to napewno owczarka niemieckiego lub wilka , ktore naprawde kocham.
Gary:kupowalem swojego bullteriera u pana Andrzeja Jendrasiaka w podwarszawskim Brwinowie.Jedna z najlepszych hodowli w Polsce,facet jest autorem m.in.ksiazki "Psy bojowe" i wielu innych publikacji.Pies,ktorego od nich kupilem byl i jest zdrowy,wlasciwy charakter,wzorcowa budowa,po championach.
Nie kupuj takiego psa jesli nie mozesz poswiecic mu wystarczajaco duzo czasu-z bullem trudno nawiazac prawdziwy kontakt.Trzeba zrownowazenia,spokoju,cierpliwosci,zeby nie zmarnowac psa.
Pozdrawiam