Powiedzcie czy to normalne ze w nocy budze sie i okazuje sie ze jestem strasznie podjarany. Potem mam trudnosci z ponownym zasnieciem. Czy cos zemną nietak? Staram sie nieogladac filmowxxx ale jakos mimo to czuje sie tak (( Poradzcie mi ale na powaznie bo i tak wiem ze sie wiekszosc napierdala ze mnie. Jednak wszystkim tym ktorzy na serio mi pomagaja i radzą wielkie dzieki i pozdrawiam.
chłopie jak nie masz żadnej dziury przy sobie to zjedź na ręcznym na bank pomoże, poważnie mówie. Ewentualnie wsadź gada to szklanki z zimną wodą - tej wersji nie testowałem na sobie, słyszalem kiedyś wypowiedź jakiegoś psychologa, który tak radził. Rada troche lolowata, no ale jak pomoże to czemu masz nie spróbować
pozdrawiam
to normalne w nocy podczas snu nastepuje najwiekszy wyrzut hormonow gdzies czytalem ze kolo 1 w nocy nasila sie najbardziej a potem jakos nad ranem dlatego czasami mozna obudzic sie rano ze sztywnym mopem