FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1145 razy ¬

ROZRYWKA | Prawo i Ekonomia
"Odbierz kase"-prawda czy falsz ?? 
[powiadom znajomego]    
Autor ""Odbierz kase"-prawda czy falsz ??"   

P4w3l
 Wysłana - 5 październik 2004 09:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

wczoraj na uczelni gosciu rozdawal ulotke money.pl "Odbierz kase" o tresci " Załóż za darmo internetowe konto bankowe przez Money.pl. Otrzymasz50zl." no niby fajnie wracam do domu wchodze na podany adres (money.pl/studenci) i okazuje sie ze trzeba sie zarejestrowac w Inteligo aby te 50zl otrzymac, dodatkowo trzeba wplacic na jeden dzien 200zl....czy to sie oplaca??czy sa jakies "ukryte" koszty zwiazane z zalozeniem tego konta jak karta itp itd...????

Tommygun
 Wysłana - 5 październik 2004 12:18      [zgłoszenie naruszenia]

a jak sądzisz?
1. nie wierz w kasę za darmo
2. j.w.
3. por. pkt. 1

Specjalista -

Tweester
 Wysłana - 5 październik 2004 12:45      [zgłoszenie naruszenia]

Nie wierze że to oszustwo. Jeżeli potrzebne Ci konto to je otwórz i dostaniesz te 50zł. Zaznaczam -jeżeli Ci potrzebne! Nie otwieraj konta tylko po to by dostać tą kase

P4w3l
 Wysłana - 5 październik 2004 21:04      [zgłoszenie naruszenia]

no wlasnie o to chodzi ze chcialem sobie otworzyc konto internetowe, i sie zastanawialem nad Inteligo...czy tam trzeba placic za karte(czy ona w ogule jest??)a drugie moje pytanie brzmi..czy majac juz jedno konto studenckie w BZ WBK moge otworzyc drugie ??

Tweester
 Wysłana - 5 październik 2004 23:34      [zgłoszenie naruszenia]

Karta jak najabrdziej jest - Visa Electron. Wydawana jest ona za darmo i nie musisz płacić jakichś opłat miesięcznych za jej uzywanie. A co do drugiego pytania to wydaje mi się że chyba raczej nie.

nephilim
Mi$
 Wysłana - 13 październik 2004 22:13      [zgłoszenie naruszenia]

Zając techniki - to najprawdopodobniej zaoferuja Ci cos, co wycenia na 50zl - kartę, dostep do ebanku - cokolwiek.

Jesteśmy władcami słów niewypowiedzianych... I niewolnikami tych które padły.

Tweester
 Wysłana - 14 październik 2004 11:33       [zgłoszenie naruszenia]

Rzecz jasna jest to chwyt marketingowy. Prowadzenia konta jest darmowe jeżeli trzymasz na nim conajmniej 100zł. Bankowi się te pieniądze prędzej czy poźniej zwrocą - prowizje, opłaty etc.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

"Odbierz kase"-prawda czy falsz ??