a mi ostatnio nic sie nie przydarzyło takiego...ale ja tez kiedyś na wycieczce do Czestochowy(pielgrzymka)prawie bym poruchał....o czym juz pisałem wcześniej zresztą
nir no to nie bylo spoecjalnie!
po porstu mialem takie grono nauczycieli na wycieczce po***ane ze*****!tylko kierownik (kolo od w-f) jest spoko!a reszta to masakra!
to bylo juz bardzo puzno ok godz 24 a o tej godzinie juz dziewczyny mialy opuszczac pokoje chlokaow!
dzis z nim o tym gadalem i on mowil ze niby zapukal raz i wtedy otworzyl!ale jakos ja nie slyszalem bylem zajety czyms innym
tazke nie zrobil tego spocjalnie tylko z przymusu !
nie teraz nie!
bo teraz nie mam dziewczyn w kalsie tylko sami chlopacy!
jestem w tech inf i sa tylko 3 dziewczyny wiec lipa ;/
zle moze jakis kumpel bedzie chcial buahahah
tez mialem przygode. Siedze sobi z dziewczyna w domu i bysmy se "cos" porobili ale gumek nie bylo. To ja buty na nogi i do sklepu. Juz wychodziłem z chaty a tu nagle z zaskoczenia! Moja strasza: jaki idziesz do sklepu to wez kare i wybierz z bankomatu kase. Wracam ze sklepu i bankomatu siegam do kieszeni i zamiast kary i kasy wreczam mamusi paczke newcarries (czy jak one sie tam nazywaja. Matka nie odzywala sie do mnie kilka dni.
to mówisz mamie ze ty grasz ta kartka i tyle umnie jak znaleźli starzy dawno dawno temu gumy i cośtam zaczoł sie stary smiac a stara drzeć ze ja zamłody jestem (15 lat) to powiedziałem krótko czy im sie wnuka zachciało i od tamtej pory nic natemat gum niemówią
pewnie ze z chlopakiem mozna ale ja nie gustuje w chlopcach ...