FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 139910 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-) 
[powiadom znajomego]    
Autor ""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)"   

bambochaaa
 Wysłana - 8 sierpień 2006 20:00      [zgłoszenie naruszenia]

za to ze chciales przeleciec laske przed slubem

a tak w ogole, to jakby juz doszlo do tego stosunku miedzy wami, to miales chociaz gume przy sobie?

"Mężczyźni są dla kobiet wesołym miasteczkiem z ubezpieczeniem na życie"

Specjalista -

Tsubasa_8
 Wysłana - 8 sierpień 2006 20:33      [zgłoszenie naruszenia]

no właśnie km138 tak nie można

e_mika
 Wysłana - 8 sierpień 2006 23:03      [zgłoszenie naruszenia]

Kiedy mój obecny facet przyszedł pierwszy raz do mnie do domu to akurat ojciec ze szwagrem instalowali mi TiVika w pokoju. Wbijamy się na górę, usiedliśmy sobie na łóżeczku i patrzymy co oni robią. Z niecierpliwością patrzę na zegarek co jakiś czas i słyszę nagle z korytarza jak ojciec woła do szwagra, który akurat był z nami w pokoju: "M.! z tym telewizorem to rób to jak najwolniej!!!" Oczywiście stary sobie żartował, bo choć troszke konserwatywny jest, to tak naprawdę z niego to wyluzowany facet

A jak pierwszy raz mój facet do mnie na noc przyszedł to jego ojciec dał mu gumki, żeby wszystko bezpiecznie było A jak go ostatnio plecy bolały jak odemnie wrócił to jego mama zaczęła się śmiać, że za dużo sexu uprawiamy

Każdy dzień jest ch*jowy inaczej, czyli nic dwa razy się nie zdarza... %-)

Znawca -

Lisuu
 Wysłana - 8 sierpień 2006 23:10      [zgłoszenie naruszenia]

"rznij mnie!"
"on wychyla nos znad ci.py"

ludzie jesteście przerąbanie!
powiadomki on! ;)

szadoł_
 Wysłana - 8 sierpień 2006 23:57      [zgłoszenie naruszenia]

ja opowiem jaka wtope ktos zaliczył dzieki mnie.
wiec tak:
bylismy w grecji, i do tego samego hotelu przyjechała wycieczka zydów młodzi po 15-17 lat. balkony w pokojach były takie ze idzie jeden długi przez cały budynek i tylko pooddzielane taka szybą "mleczą". jest noc, siedzimy na balkonie w 4 osoby, no i na balkonie obok, zaczyna sie poruszenie. z pokoju wyszła panna i koles (te zydy) i zacznyja akcje, lizanie, rączka. stali blisko szyby wiec w miare dokłądnie widzielismy wazzzup a oni nas nie bo bylismy na drugim koncu balkonu, na dodatek przy szybie stał kwiatek-palma jakas. no i jak przeszli juz do "akcji" to kumpel przełozył reke z kamerką przez ten kwiatek i filmuje ogolnie nie moglismy wytrzymac ze smiechu, zeby sie nie zdradzic głosem.
potem do nich przyszedł na ten ich balkon drugi koles, tamtego wygonił, a do laski za włosy zeby pałę robiła. i tkaie tam akcje.
rano siedzimy na dole w restouracji pod hotelem, i ida zydki na plaze. wołam ta laske, i pytam co robiła koło 2 w nocy z kolegami. a ona ze nic.. w pokoju siedzieli. na to ja pokazuje kamerke leząca na stole i 'moze cchesz obezjec filmik z balkonu?" spaliła cegłę i uciekła. i nie zdązyłem dodac ze 100€ albo idziemy do wychowawcy
(oczywisice nie bralibysmy kasy ale chcielismy ją pospinac)

km138
 Wysłana - 9 sierpień 2006 12:13      [zgłoszenie naruszenia]

no pisalem predzej juz ze mialem!
ah tam zaraz nie mozna... jak daja to trzeba brac

I lipa moje plany z opisu chuj bombki strzelil :/
A zapowiadalo sie tak pieknie... <beczy>
Dalej reczny mi pozostaje ?!

Tsubasa_8
 Wysłana - 9 sierpień 2006 13:21      [zgłoszenie naruszenia]

a ja to spokojne dziecko

km138
 Wysłana - 9 sierpień 2006 14:53      [zgłoszenie naruszenia]

ja powoli zaczynam myslec chu.jem a nie glowa wiec mi to obojetne czy bedzie moj pierwszy raz z laska czy z kumpela czy z panna z dyski!lepij zeby byl z laska ale jesli jej nie mam a jest sytuacja np ze panna z dyski chce dac wiec chyba nie odmowie co

I lipa moje plany z opisu chuj bombki strzelil :/
A zapowiadalo sie tak pieknie... <beczy>
Dalej reczny mi pozostaje ?!

Lisuu
 Wysłana - 9 sierpień 2006 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

Ja właśnie wróciłem z wypadu, zawsze wracam koło 23 dziś akurat 15:40 wchodze do pokoju zobaczyć co za film oglądają na HBO2 (drzwi mieli otwarte) chciałem spytać ich co leci, odwracam się w ich strone a mama w śmiech, schowali się pod kocem

A co mnie to u mnie nie mam mowy bo wchodzą zawsze bez pukania ( )
A u mojej dziewczyny pukają i po chwili wchodzą więc trzeba klucz załątwić albo czekać aż nikogo nie będą ;)

michuXTC
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:05      [zgłoszenie naruszenia]

Po meczu Polska - Ekwador w nocy robie lasce dobrze u mnie w łóżku i dzwoni kumpel że mnie potrzebuje bo idzie się napierdalać - ja mu mówie że leże w łóżku i nie moge . Za 15 minut wczołguje się na***any brachol ja przestaje lizać i mówi że ten kumpel w ****e dostał i ma głowe rozciętą od butelki. No to ch***j mówie że musze wyjść do laski - ona coś z dupy wali że mam już nie wracać . Ogólnie to zrobił sie chałas , nawet mój stary wyszedł bo jeszcze inny kumpel krzyczał pod bramą u mnie. Wróciłem do chaty po jakijś godzinie po sprawdzeniu sytuacji - rany cięte głowy i rąk itp. u kumpla. Laska już spała to ją obudziłem i się dymaliśmy

Zamka w pokoju też nie mam i już mi nikt ze starych nie wczodzi bez pukania - tylko wołają z dołu , łóżku trzeszczy jak sku*****syn a kondony leżą za łóżkiem nieraz tydzień .

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 49 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49