Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
bambochaaa
|
|
|
|
Tsubasa_8
|
|
no właśnie km138 tak nie można  |
 |
|
|
e_mika
|
|
|
|
Lisuu
|
|
"rznij mnie!"
"on wychyla nos znad ci.py"
ludzie jesteście przerąbanie!
powiadomki on! ;) |
 |
|
|
szadoł_
|
|
ja opowiem jaka wtope ktos zaliczył dzieki mnie.
wiec tak:
bylismy w grecji, i do tego samego hotelu przyjechała wycieczka zydów młodzi po 15-17 lat. balkony w pokojach były takie ze idzie jeden długi przez cały budynek i tylko pooddzielane taka szybą "mleczą". jest noc, siedzimy na balkonie w 4 osoby, no i na balkonie obok, zaczyna sie poruszenie. z pokoju wyszła panna i koles (te zydy) i zacznyja akcje, lizanie, rączka. stali blisko szyby wiec w miare dokłądnie widzielismy wazzzup a oni nas nie bo bylismy na drugim koncu balkonu, na dodatek przy szybie stał kwiatek-palma jakas. no i jak przeszli juz do "akcji" to kumpel przełozył reke z kamerką przez ten kwiatek i filmuje ogolnie nie moglismy wytrzymac ze smiechu, zeby sie nie zdradzic głosem.
potem do nich przyszedł na ten ich balkon drugi koles, tamtego wygonił, a do laski za włosy zeby pałę robiła. i tkaie tam akcje.
rano siedzimy na dole w restouracji pod hotelem, i ida zydki na plaze. wołam ta laske, i pytam co robiła koło 2 w nocy z kolegami. a ona ze nic.. w pokoju siedzieli. na to ja pokazuje kamerke leząca na stole i 'moze cchesz obezjec filmik z balkonu?" spaliła cegłę i uciekła. i nie zdązyłem dodac ze 100€ albo idziemy do wychowawcy
(oczywisice nie bralibysmy kasy ale chcielismy ją pospinac) |
 |
|
|
km138
|
|
no pisalem predzej juz ze mialem!
ah tam zaraz nie mozna... jak daja to trzeba brac
 |
|
|
Tsubasa_8
|
|
a ja to spokojne dziecko |
 |
|
|
km138
|
|
ja powoli zaczynam myslec chu.jem a nie glowa wiec mi to obojetne czy bedzie moj pierwszy raz z laska czy z kumpela czy z panna z dyski!lepij zeby byl z laska ale jesli jej nie mam a jest sytuacja np ze panna z dyski chce dac wiec chyba nie odmowie co
 |
|
|
Lisuu
|
|
|
|
michuXTC
|
|
|