WTF???? a kondony leżą za łóżkiem nieraz tydzień dziwne, że to twojej lasce nie przeszkadza.
Zmieniony przez - e_mika w dniu 2006-08-10 00:08:23
Każdy dzień jest ch*jowy inaczej, czyli nic dwa razy się nie zdarza... %-)
Po jakim okesie czasu znajomości przedstawiliście rodzicom swoje"znajdy",ja Wam powiem,że nzam kobiete z rok czasu i jakoś mi specjalnie nie zależy aby ja przedtsawiać i robić podobne ceregiele,może powinnienem to zrobić jużpo takim czasie jak się namy,co o tym sadzicie. Szczerze powiedziawszy nie myśałem o tym za bardzo dopóki nie trafiłem na ten temat:)
stateczna żona swojego męża%-)
Rodzice mojej kobiety poznali mnie jeszcze jak nie byliśmy ze sobą. Ja wpadałem do niej do chaty "pouczyć się" jako "przyjaciel" to chcąc nie chcąc musieli mnie poznać. Moi rodzice jeszcze jej nie znają, a leci już 4 miesiąc jak nie jesteśmy już tylko znajomymi
Zmieniony przez - VidaL w dniu 2006-08-15 17:21:41
ja leżałem ze dziewcyzna u niej w domu, nastrojowa muzyczka, ciemno... rodzice na dole, my na pięterku
zaczeła mi robić lodzika.. a tu j.e.b!!
drzwi się otwierają, zapala się światło, jej matka wpada do pokoju, a dziewczyna z moją pałką w gardle
potem przyszedł jej tatuś i nie było wesoło