Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
Eska
|
|
|
|
white powe
|
|
Oj am czepiasz sie dlamnie to byla badzo zabawna sytlacja :]
|
Eska
|
|
|
|
hallucyon
|
|
@ white powe :
M. in.: niezabardzo, przymknolem, z tamtad, zucilem, namnie
W przerwach między piłowaniem swojej loli, a śmianiem się ze swojej "starej" proponuję Ci pouczyć się języka polskiego, bo po maturze będziesz mógł liczyć tylko na kolejną amnestię ministra Giertycha . |
Ekspert -
 |
|
|
djNokio
|
|
Ja mialem dobry motyw jakis czas temu, przychodze z kolezanka do domu ok 24, wbijamy do mnie do pokoju, ona mowi: nokio zrób mi masaż. No oczywiście błysk w moim oku i skonczylo się to na dobrym seksie. Nastepnego dnia rano tato przy sniadaniu cos mowi, ze przechodzil kolo mojego pokoju i slyszal, ze film erotyczny ogladalem i zebym nastepnym razem sciszyl troche, bo siore moge obudzic . Ja mówie, że robilem porządki w plytach i przez przypadek znalazlem. Tego samego wieczoru siedze z tatem, wpada moja mama i pyta sie czyje szpilki były w przedpokoju, bo widziala w nocy jak szla do wc. Stary zrobil oczy i zmienił kanał w tv
A to troche z innej rury, kiedys siedze u mojej byłej w pokoju, gadamy sobie i stwierdzilem, ze musze isc zapalic, wychodze... patrze, a tam jej stary stoi i wącha mojego buta
 |
|
|
Jacek.G
|
|
;);) Na amnestie też sobie trzeba zasłużyć
|
 |
|
|
maariolqa
|
|
O co chodzi z tymi ksywkami np. Nokio zrób mi masaż?Nokio to twoje imię?
Znam słabo 2 osoby które tez są tak nazywane:Damiano chociaz nazywa sie Damian88-0 o co tu chodzi ? |
 |
|
|
djNokio
|
|
Czy to jest serio tak strasznie skomplikowane, ze nie potrafisz ogarnąć iż ludzie mają ksywki od dziecka, które w zasadzie zastąpiły imiona w środowisku znajomych? :)
 |
|
|
maariolqa
|
|
Tyle potrafię zrozumieć ale po cholerę durne dodaatki liter do imion ? |
 |
|
|
INSOMNIA
|