Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
wigwam
|
|
Hehe, tez mialem przygode:)Najsmieszniej jest to ze bylo to w 3 gimnazjum, czyli mialem 15 lat:P bylismy na takim "obozie" klasowym w domkach letniskowych i popoludniem lezalem sobie z dziewczyna na łózku w jej domku... nagle zrobilo sie tam kompletnie pusto (co jest dziwne bo domki byly szescioosobowe:P) wiec my, korzystajac z okazji popiescilismy sie troche, nie planowalismy nic wiecej bo wiecie, przypal:P a ze mielismy opiekunki starej daty (w tym jedna stara panna) to taka cisza byla podejrzana. wiec wstalismy i idziemy szukac reszty, i przechodzac kolo domku opiekunów słysze:
-"Ela, słuchaj, to twoi wychowankowie, myślisz że Paweł i Krysia sie zabezpieczaja" wryło mnie w ziemie (chodzilo o mnie i moja laske)
- nie mam pojecia aniu. nie rozmawiam z nimi o takich rzeczach.
- To moze ja Pawłowi prezerwatywy zaniose?
scielo mnie z nóg. dopiero drugiego dnia jak powiedzialem o tym koledze to okazalo sie ze popoludniu bylo sprawdzenie obecnosci i akurat nas dwojga brakowalo, a ktos rzucil tekstem ze oni sie soba opiekuja w tamtym domku:P
|
 |
|
|
kanarek
|
|
****a teraz sobie uzmysłowiłem jak się czasem głupio czuję
|
|
Subarashii
|
|
zauwazylem to w poscie wyzej :P
MLodo mnie urodzila, duzo sobie zawdzięczamy (np pozbycie sie ojca z domu )wiec nasze relacje sa very luźne :D |
 |
|
|
greku_806
|
moto.ifd
|
|
Kanarek, mi tez bylo raz glupio isc na sniadanie- wymknalem sie niepostrzezenie tylnymi drzwami
Specjalista -
 |
|
|
nasdwoje
|
|
|
|
ediee
|
|
kanarek jakby mi ktoś powiedział, że mam luźną matke to wypadało by gonga wystrzelic  |
Specjalista -
 |
|
|
eloelo89
|
|
Hehe... ja miałem w sumie 3 wpadki z moja dziewczyną :P pierwszym razem kochałem sie z nią na łóżku, ona leżała bokiem lekko wypięta w moja stronę, i wpadł mój brat. Na szczęście byliśmy przykryci kocem a od pasa w gore mieliśmy ubrania ;]Drugim razem pieściliśmy sie tez pod kocem i do pokoju weszła jej starsza siostra. Tylko sie dziwnie uśmiechnęła... Za trzecim razem już było po wszystkim ale zapomnieliśmy sprzątnąć pudelka po prezerwatywach z szafki... Wszedł mój tata, ale nic sie nie odezwał. Później jak moja dziewczyna poszła to śmiał sie ze już sprzątnęliśmy :P |
 |
|
|
Kiku_
|
|
eloelo a nie opier_dolił Cie, że kupujesz bez środka plemnikobójczego ? |
 |
|
|
eloelo89
|
|
Hehe... Tak sie sklada ze kupuje z środkiem plemnikobójczym xD |
 |
|
|
Kiku_
|
|
to tak jak ja <piwo> Chociaż głupie ekspedientki jak im się nie powie to normalne zawsze dają o_O |
 |
|