FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 139884 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-) 
[powiadom znajomego]    
Autor ""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)"   

ml0dzian
 Wysłana - 4 wrzesień 2007 00:01      [zgłoszenie naruszenia]

Kiedyś siedziałem u panienki, cos sie miało zaczynac a tu nagle wpada jej pijany ojciec śpiewając jakaś biesiade (typowy ojciec wracający z grilla od szwagra, na pewno każdy sobie łatwo wyobrazi) i zaczyna z nią tańczyć

nienawidzę Shani Twain.

"pieniądze to nie wszystko, jak miłość to nie z dziwką..."

Lunar
 Wysłana - 4 wrzesień 2007 08:28      [zgłoszenie naruszenia]

jezus

"Pieprzyć to ja się chcę z tysiącem kobiet, ale kochać tylko z tobą."
[www.alterkino.org] - kino ludzi myślących

Znawca -

0_Raziel_0
 Wysłana - 4 wrzesień 2007 15:00      [zgłoszenie naruszenia]

Ja pamiętam taką akcję, kiedy z kolegą odwoziliśmy do domu jego nową dziewczynę po imprezie - ok 3 nad ranem.

Podjeżdżamy pod dom, a tu wylatuje matka dziewczyny z miotłą i zaczyna naparzać nią namiętnie po dachu samochodu
Kumpel odpalił i odjechał, potem dowiedział się, że rodziców dziewczyny podkurvił strasznie chłopak ich drugiej córki i dlatego są tak nastawieni do wszelkich amantów. Ale nie udało nam się dowiedzieć, co dokładnie tamten gość zrobił

Danny2410
 Wysłana - 10 wrzesień 2007 00:55      [zgłoszenie naruszenia]

Zdarza się. Ja kiedyś z moja byłą byliśmy w pokoju obok moich rodziców i nam sie zachciało. Ona mi robi dobrze palcami i gdy doszłem w tym samym czasie wpada moja mama. Przeżyłem orgazm na oczach mojej mamy a ona tylko się głupio patrzyła. Innym razem kochaliśmy sie u niej. Ja siedze a ona na mniei nie wiadomo skąd wpada jej o rok młodszy brat. Ja w szoku, bo co tu już zrobić a on tylko coś wzioł i poleciał. Od razu zdecydowaliśmy, że pojedziemy gdzies w plener, bo skupić sie nie można

Pragnę i nie chcę.

robaleq
 Wysłana - 10 wrzesień 2007 16:18      [zgłoszenie naruszenia]

Ona mi robi dobrze palcami i gdy doszłem w tym samym czasie wpada moja mama. no to ladnie

BaNgOuTban
 Wysłana - 10 wrzesień 2007 16:52      [zgłoszenie naruszenia]

Ona mi robi dobrze palcami - roz***ało mnie to

Dokładnie wczoraj, leże sobie z dziewczyną na łóżku zaczynam pieścić jej piersi, a tu nagle włazi jej brat.
Ja szybko wyrzuciłem kołdrę do góry i obróciłem się na bok, że niby oglądam telewizor.
A ona łapie tą kołdrę szybko i się zakrywa.
Jej brat wszedł usiadł na chwile na telewizor i wyszedł

Dziewczyna mówi że i tak wszystko widział, bo nie zdążyła się zakryć

'Z beznadziejną ciszą wielu chce walczyć,lecz większość partaczy wraca bez tarczy'

basswood
KOBRA
 Wysłana - 10 wrzesień 2007 17:47      [zgłoszenie naruszenia]

iluz to krotnie kochalem sie ze swoja byla a tu nagle zlatuje jej siostra z góry , starsza od mojej ze 3 lata jeszcze chyba, i mówi sory ja tylko na chwile, bierze cos z pokoju i idzie mówiac nie pzreszkadzajcie sobie, wejscie do garazu tez bylo obok mojej pokoju to zlatywala i juz na schodach mówila ja tylko do garazu za to tylez samo razy jak wiedzialem kiedy ona sie bzyka u gory ze swoim to wbijalem sie do gory niby do niego ze cos chcem, zawsze kurva zeskakiwal z niej jak w takim pospiechu ze malo sie nie polamal

a ile razy sie wbila nam do pokoju podczas, mojej siostrzenica lat 11 i siada na kompa, a ja do niej Marysia zostaw nas samych bo musimy porozmawiac, kilka razy nie chciala wylezc to kurva myslalem ze ja zabije dobrze ze za kazdym razem koldra okryci bylismy bo kilka razy sie zdarzylo ze lubielismy na koldrze i jak ktos szedł to kurva zonk

Zmieniony przez - basswood w dniu 2007-09-10 17:49:19

Zmieniony przez - basswood w dniu 2007-09-10 17:50:35

tempy chuj...

Znawca -

Toudi163d
 Wysłana - 10 wrzesień 2007 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

Nie zapomne jak jakoś na początku bycia z laską ,przyszedłem do niej.Leżeliśmy sobie i troszke zaczeliśmy się bawić.Póki co góra zaczęła spadać i nagle wchodzi jej brat.Miny w młodego w życiu nie zapomne i do tego tekst laski "****a , za***iste wyczucie czasu młody"

Innym razem leżałem na lasce i też nagle wszedł młody ...dzizas on się chyba nigdy nie nauczy pukać, a ja przez to sobie coś połamie, jak jeszcze raz z wyra zlece

Znawca -

rakietaONA
 Wysłana - 11 wrzesień 2007 15:14      [zgłoszenie naruszenia]

ja też zaliczyłam kilka dwuznacznych sytuacji;
opowiem jedną która zdarzyła się ok.pol roku temu-moj chłopak miał w swoim mieszkaniu remont i przeprowadził się tymczasowo do kuzyna i jego żony;
pewnego razu byłam u swojego faceta w jego pokoju i postanowiłam zostać w domu bo kuzyn z rodzinka poszli na jakieś przyjecie-mialo ich nie być--->troche nas wzieło na amory zaczelismy się kochać na dobre ja w pozycji na jeżdzca(nie wiedzieliśmy/nie usłyszelismy,że kuzyn wrocił)wpada do pokoju jego kuzyn(nie pukał bo myślał że ten jest sam i przy przyciemnionym swietle coś czyta)my w popłochu kołderke na siebie,a ten niby nic pyta czy może wziąść mojego faceta auto bo musi kogoś odwieść,wychodząc rzuca "nie przeszkadzajcie sobie-bo już się zmywam....blablabla...a ty laska to masz za***iste cycki"od razu stracilismy ochote.....

kochać siebie to sztuka

ediee
 Wysłana - 11 wrzesień 2007 15:54      [zgłoszenie naruszenia]

pewnie kłamał....

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 49 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49