Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
ml0dzian
|
|
Kiedyś siedziałem u panienki, cos sie miało zaczynac a tu nagle wpada jej pijany ojciec śpiewając jakaś biesiade (typowy ojciec wracający z grilla od szwagra, na pewno każdy sobie łatwo wyobrazi) i zaczyna z nią tańczyć
|
|
Lunar
|
|
jezus
Znawca -
 |
|
|
0_Raziel_0
|
|
|
|
Danny2410
|
|
Zdarza się. Ja kiedyś z moja byłą byliśmy w pokoju obok moich rodziców i nam sie zachciało. Ona mi robi dobrze palcami i gdy doszłem w tym samym czasie wpada moja mama. Przeżyłem orgazm na oczach mojej mamy a ona tylko się głupio patrzyła. Innym razem kochaliśmy sie u niej. Ja siedze a ona na mniei nie wiadomo skąd wpada jej o rok młodszy brat. Ja w szoku, bo co tu już zrobić a on tylko coś wzioł i poleciał. Od razu zdecydowaliśmy, że pojedziemy gdzies w plener, bo skupić sie nie można
|
robaleq
|
|
Ona mi robi dobrze palcami i gdy doszłem w tym samym czasie wpada moja mama. no to ladnie  |
 |
|
|
BaNgOuTban
|
|
|
|
basswood
|
KOBRA
|
|
|
|
Toudi163d
|
|
|
|
rakietaONA
|
|
ja też zaliczyłam kilka dwuznacznych sytuacji;
opowiem jedną która zdarzyła się ok.pol roku temu-moj chłopak miał w swoim mieszkaniu remont i przeprowadził się tymczasowo do kuzyna i jego żony;
pewnego razu byłam u swojego faceta w jego pokoju i postanowiłam zostać w domu bo kuzyn z rodzinka poszli na jakieś przyjecie-mialo ich nie być--->troche nas wzieło na amory zaczelismy się kochać na dobre ja w pozycji na jeżdzca(nie wiedzieliśmy/nie usłyszelismy,że kuzyn wrocił)wpada do pokoju jego kuzyn(nie pukał bo myślał że ten jest sam i przy przyciemnionym swietle coś czyta)my w popłochu kołderke na siebie,a ten niby nic pyta czy może wziąść mojego faceta auto bo musi kogoś odwieść,wychodząc rzuca "nie przeszkadzajcie sobie-bo już się zmywam....blablabla...a ty laska to masz za***iste cycki"od razu stracilismy ochote.....
|
ediee
|
|
|