Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
moved
|
|
moja przygoda: było to z 4 miesiace temu jak codzien pomagałem ojcu w jego firmie a ze roboty nie było za wiele to powiedziałem mu ze zrywam sie do domu na obiadek, napisałem do swojej dziewczyny zeby przyszła domnie bo jestem w domu.przyszła posiedzielismu sobie posłuchalismy muzyczki ale ze nam sie nudziło to pomyslałem ze zrobie mojej ukochanej dobrze , rozebrałem ja posadziłem na fotel i wziełem sie do roboty .. mineło z 5 minut az tu nagle ktos poruszył za klamke od dzwi wejsciowych , mnie mało zawał nie strzelił ,cały czerwony szybko poszłem otworzyc dzwi , patrze a tu ojciec. jak wszedł to słyszał zapewne jak martyna zapinała pasek u spodni . ja potem do lustra do łazienki a tu marda cała biała :) hehe |
 |
|
|
SilverBoy
|
| Wysłana - 1 październik 2007 14:56 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
mich4s
|
|
S G |
 |
|
|
rakietaONA
|
|
SilverBoy łap soga za tą druga historie
|
basswood
|
KOBRA
|
|
silver o kurva
|
|
TDK2
|
|
Silver powtorz lub na pw wyslij |
 |
|
|
Zawodny
|
|
Na priva wyslij.
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Przecież to fantasta i to słaby.
|
|
SilverBoy
|
|
nie wysle bo dostane bana a zakochalem sie w tym koncie |
 |
|
|
Toudi163d
|
|
Sytuacja może niezbyt hardcorowa , ale z laską nadal piejemy z tego. No więc wczoraj , moi rodzice wyjechali sobie do babci , ja nie pojechałem więc zaprosiłem swoją lady , no i bawimy się bawimy , nagle dzwonek do drzwi , no to standard akcja.Ja koszulka , spodnie , zamknięcie drzwi w moim pokoju i w momencie kiedy ja zagaduje rodziców, co tam u nich itp moja laska szybko się ubiera. No i tak też było ostatnio ,aczkolwiek matka jakoś dziwnie na mnie patrzyła i się uśmiechała. Dopiero jak wróciłem moja dziewczyna z radością uświadomiła mi o co mogło chodzić mojej matce , otóż....
miałem koszulke założoną na lewą stronę 
Oczywiście dzisiaj moja kochana mamuśka , z zalotnym uśmieszkiem nie omieszkała tego skomentować. Mówiąc "a Ty już zawsze będziesz chodził w koszulce na lewej stronie ? "
Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2007-11-20 01:04:51
Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2007-11-20 01:08:57 |
Znawca -
 |
|