Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
valencia
|
|
Ja na szczescie mam zaje.bistych starych pod tym wzgledem i wpadek u mnie nie bylo ;) Nieraz ojciec do mnie smsy pisal z pokoju obok czy cos chcemy albo czy moge przyjsc do pokoju itepe. Jak wchodza do pokoju to zawsze pukaja, czekaja az krzykne ze moga juz wchodzic :P
Za to u mojej ukochanej juz tak milo nie jest xD Siostra mlodsza, lat 11 baaaardzo czesto wpada do pokoju :D Raz jak robilem jej dobrze palcami (tak tajniacko tylko z rozporkiem rozpietym :P ) to wpadla jej siostra... zeby nie bylo przypalu to szybko moja luba przytulilem mocno do siebie zeby nie bylo widac rozporka rozpietego :P
Za to za pierwszym razem jak bylem u niej to do jej pokoju wpadl jej starszy... a my ostro sie calujemy, lapki lataja... Nigdy nie zapomne miny jej ojca, ktory bez slowa wszedl na balkon, zabral cos i wyszedl... Masakra, balem sie potem do niej przyjezdzac :P
PS: Ale moje motywy to nic w porownaniu z waszymi :P |
 |
|
|
Rike
|
|
Hmmm moja wpadka: jestem z laska u jej starego w domu...nop nagi na lozku sie tulimy a tu nagle nad moja glowa jej stary (mialo nikogo nie byc) a nie slyszelismy jak wszedl. To bylo moje pierwsze spotkanie z nim. Teraz jest juz chyba dobrze, ale wtedy kazał mi ,,delikatnie" wypier.... xD
|
wodór
|
|
|
|
Radziollo
|
|
A ja mam 2 kije baseball'owe w pokoju to znaczy, że będę miał dwie córki ?? |
 |
|
|
valencia
|
|
xD Chyba zle wnioskujesz ziomus ;) |
 |
|
|
GoldenEyes
|
|
|
|
wodór
|
|
A ja mam 2 kije baseball'owe w pokoju to znaczy, że będę miał dwie córki ??
córka może być jedna, ale będzie dwóch zięciów
 |
|
|
white powe
|
|
|
|
zrk
|
|