FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 139810 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-) 
[powiadom znajomego]    
Autor ""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)"   

valencia
 Wysłana - 20 listopad 2007 14:15      [zgłoszenie naruszenia]

Ja na szczescie mam zaje.bistych starych pod tym wzgledem i wpadek u mnie nie bylo ;) Nieraz ojciec do mnie smsy pisal z pokoju obok czy cos chcemy albo czy moge przyjsc do pokoju itepe. Jak wchodza do pokoju to zawsze pukaja, czekaja az krzykne ze moga juz wchodzic :P

Za to u mojej ukochanej juz tak milo nie jest xD Siostra mlodsza, lat 11 baaaardzo czesto wpada do pokoju :D Raz jak robilem jej dobrze palcami (tak tajniacko tylko z rozporkiem rozpietym :P ) to wpadla jej siostra... zeby nie bylo przypalu to szybko moja luba przytulilem mocno do siebie zeby nie bylo widac rozporka rozpietego :P
Za to za pierwszym razem jak bylem u niej to do jej pokoju wpadl jej starszy... a my ostro sie calujemy, lapki lataja... Nigdy nie zapomne miny jej ojca, ktory bez slowa wszedl na balkon, zabral cos i wyszedl... Masakra, balem sie potem do niej przyjezdzac :P

PS: Ale moje motywy to nic w porownaniu z waszymi :P

Rike
 Wysłana - 20 listopad 2007 14:47      [zgłoszenie naruszenia]

Hmmm moja wpadka: jestem z laska u jej starego w domu...nop nagi na lozku sie tulimy a tu nagle nad moja glowa jej stary (mialo nikogo nie byc) a nie slyszelismy jak wszedl. To bylo moje pierwsze spotkanie z nim. Teraz jest juz chyba dobrze, ale wtedy kazał mi ,,delikatnie" wypier.... xD

RR

wodór
 Wysłana - 20 listopad 2007 22:27      [zgłoszenie naruszenia]

Toudi163d ciesz się że nie masz takiej mamuśki [http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4528]

Podsumowując cały temat to wiosek taki, że jak urodzi Ci się córka to nigdy nie jest za wcześnie zeby kupić kij baseballowy

Zmieniony przez - wodór w dniu 2007-11-20 22:31:24

Żyjemy nie tak, jak chcemy, lecz tak, jak potrafimy. Demokryt z Abdery (ok. 460 - 370 p.n.e.)

Specjalista -

Radziollo
 Wysłana - 20 listopad 2007 23:37      [zgłoszenie naruszenia]

A ja mam 2 kije baseball'owe w pokoju to znaczy, że będę miał dwie córki ??

valencia
 Wysłana - 20 listopad 2007 23:38      [zgłoszenie naruszenia]

xD Chyba zle wnioskujesz ziomus ;)

GoldenEyes
 Wysłana - 21 listopad 2007 00:05      [zgłoszenie naruszenia]

Czy kiedykolwiek rodzice wkroczyli do pokoju w niedopowiednim momencie?

"wejścia smoka" zdarzały się chyba każdemu

"Nawet największe prawdy mogą okazać się jeszcze tylko fałszywymi hipotezami."

[http://www.insomnia.pl/Czarna_Dziura-f163.html]

Specjalista -

wodór
 Wysłana - 21 listopad 2007 08:37      [zgłoszenie naruszenia]

A ja mam 2 kije baseball'owe w pokoju to znaczy, że będę miał dwie córki ??

córka może być jedna, ale będzie dwóch zięciów

Żyjemy nie tak, jak chcemy, lecz tak, jak potrafimy. Demokryt z Abdery (ok. 460 - 370 p.n.e.)

Specjalista -

white powe
 Wysłana - 23 listopad 2007 13:11      [zgłoszenie naruszenia]

wodór łap sogacza za ten film poległem poprostu HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAjavascript: test('');
javascript: test('');

Czarno na białym, biało na czarnym Nadzieja głupich matka...

zrk
 Wysłana - 23 listopad 2007 17:47      [zgłoszenie naruszenia]

jak to skomentowal moj koleszka kiedy wszytskim rodzily sie corki a jemu urodzil sie syn " to mlodzian niezle sobie porucha wasze corunie"

Specjalista -

elanowiec
 Wysłana - 24 listopad 2007 20:03      [zgłoszenie naruszenia]

ja słyszałem od kumpla taka historyjke: siedzi w pokoju z dziewczyną a ze ma w drzwiach zamek i jego mamusia sie zorientowała co tam sie może dziać zrobila szybki odwrot chwile sie pokreciła po domu krzykneła ide do sklepu, kumpel zdyszany krzyknął OK i wrocił do zabawy.po 10 minutach wraca mama idzie pod jego pokój i delikatnie wsuwa koperte na której jest napisane " W razie Potrzeby " a w kopercie.... naturalnie gumki i liścik: "jestem za młoda by być babcią..." gdy to pierwszy raz uslyszałem to padłem na ziemię. I jak tu nie kochać takiej mamusi?

Zmieniony przez - elanowiec w dniu 2007-11-24 20:05:24

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 49 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49