Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
ohayo
|
|
zabij rodzicow
ale wy macie wyimaginowane problemy...
|
Miecio1906
|
|
ale wy macie wyimaginowane problemy...
To była zwykła prowokacja
|
|
BennyLava
|
|
|
|
kesal
|
|
|
|
Itaczi
|
|
No więc ja z moją dziewczyną mieliśmy też śmieszne sytuacje ;p
1-Byliśmy u mnie matka gdzieś pojechała a ojciec w pracy no to zaczęliśmy sie bawić. Dziewczyna stwierdziła że lepiej przymknie drzwi do pokoju na co ja mówię, że ojciec najwcześniej za 2h wróci, no ale zamknęliśmy i powoli całując sie rozbieraliśmy i nagle słychać wkładanie klucza do zamka w drzwiach! My szybko zeskoczyliśmy z łóżka i zaczęliśmy sie ubierać ( dość głośno ) jak wyszedłem sie przywitać z ojcem to on miał tylko dziwny uśmiech na twarzy i nic nie powiedział ;p
2-U dziewczyny leżeliśmy sobie przykryci kocem w dzień i chciałem jej zrobić dobrze więc ręka pod koc i w majtki i sie nią zajmuje ;p a tu nagle bez pukania wchodzi jej brat okazało się że chciał jakiś mój film wziąć XD Nie krepował sie w ogóle ( w przeciwieństwie do nas i nie spieszyło mu sie z wychodzeniem O_O ostrego stresa złapałem ;p
3-Może nie do końca takie straszne ale dziwne :P Jestem z dziewczyną pół roku i przyjechała do mnie w okresie świąt a matka dzień przed przyjazdem: Potrzebne wam 2 pościele ?? wiem że i tak śpicie razem ( ja miałem materac na podłodze ale spałem z dziewczyną ) złapałem ostrego buraka po tym a matka na to: nie martw sie ja z Twoim ojcem też spaliśmy przed ślubem XD |
 |
|
|
wodór
|
|
nie martw sie ja z Twoim ojcem też spaliśmy przed ślubem
Potem Ty się urodziłeś i już spali razem tylko po ślubie
 |
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
spoko historie, ALE zamek w drzwiach i by ich nie było...
 |
|
|
Many_Man
|
|
kesal
H.CH Andersen to z Ciebie po choooju tylko ortografii się naucz :*
Zmieniony przez - Many_Man w dniu 2008-01-20 21:48:08 |
 |
|
|
kesal
|
|
nie.to nie bajka.to polska rzeczywistość.i na prawde,zamek w drzwiach by wystarczyl, lecz ona zamek ma ale bez klucza ja nie wiem:)pytalem się jej kiedys gdzie klucz, ale ona powiedziala ze juz od początku nie miała:)a z ortografii to ja zawsze noga byłem |
 |
|
|
xeo151
|
|
Akcja z sylwestra w Wrocławiu. Zaprosiłem sobie koleżanke z roku na sylwka, z początku mieliśmy iść do jakiegoś klubu ale zdecydowalismy się na domówke u niej jako że jej rodzice wychodzili. Kupa jej znajomych było kilku moich. Zabawa jak zabawa %%%, śpiewy .... OK 22.30 poszliśmy przywitać nowy rok na ryneczek. Znajomi zostali i bawili sie jeszcze na rynku kiedy my postanowiliśmy już wrócić do niej. A więc zabraliśmy się do roboty, niedługo potym ktoś drzwi zaczyna kluczem otwierać a my pod kołderką(myślimy starzy) a tu jej brat nawalony wwala się do salonu i do nas co tu się ****a dzieje... my zonk... a on dlaczego tu tak ciemno i nikt się nie bawi. Zapala swiatło i .........(chwila ciszy) to ja przepraszam pójdę do siebie. TO nie koniec 1-2gdz później to samo tym razem rodzice szybko się ubieramy ... jej matka wchodzi podchmielona i znowu czemu siedzicie po ciemku, zapaliła światło popatrzyła się na mnie w nagle na jej twarzy pojawił się banan i poszła sobie. Potem mi panna powiedziała że koszule miałem na drugą strone.
Zmieniony przez - xeo151 w dniu 2008-01-22 17:22:32
 |
|