Sytuacja moze nie z rodzicami ale moze bedzie pasowała :P .Powinienem poprosic o bana i zalozyc nowe konto z nowym nickiem ... Ostatnio siedzialem u "kolezanki" i ledwo zaczelismy sie calowac a jej brat nagle ... JE* JE* w drzwi ja prawie sie ze strachu posrałem ... i z tekstem (tu jej imię) !! Miałaś wyciagnac Szpinak z zamrazarki ... opowiedzialem kumplom i mowią na mnei Szpinak
ostatnio taka akcja u mnie..nikogo na chacie nie bylo i bylem pewny ze bynajmniej przez 3h nikogo nie bedzie..wiec tegesmeges i jedziemy..wszytsko fajnie,ja na niej i wogole a nagle ***..klucz w zamku i ktos drzwi otwiera.. ja ******le.. moja wyskoczyla jak zprocy ,zlapala jakies ciuchy i do wc.. po drodze roz***ala paznokiec u nogi ja ledwo zalozylem spodnie i koszulke.. stary wszedl.. ja niby przy pc..byl 2min i wszyedl bez slowa.. okazalo sie ze zapomniala zapalic swiatla w wc,zostawila stanik w pokoju plus rajstopy + moje boxerki i skarpetki.. do tego lozko cale rozkopane.. aaa jak bieglato zrobilataki halas ze ja ******le.. alestary nie wspomnial o tym..
JAK KRASC TO MILIONY,JAK RUCHAC TO KSIEZNICZKI !!! %-))